KOOVEE haki pesiskentältä vauhtia vapaaseen viikonloppuun ennen Mestiksen alkua

Ensi viikolla alkavaan Mestiksen kauteen valmistautuva KOOVEE vietti perjantaina virkistyspäivää. Ennen päivän päättävää ruokailua ja saunomista haki joukkue hien pintaan pesiskentältä. Innostus pesäpalloon on syntynet pelaajien seuratessa Manse PP:n upeita otteluita niin miesten kuin naistenkin Superpesiksen pudotuspeleissä. Joukkueen sisäiseen pesisotteluun saapuikin tuomareiksi Keisarinnoista Sylvi Pellonperä sekä Lina Olenius.

Joukkue jaettiin kahtia perinteisellä “jako kahteen” menetelmällä. Ainoastaaan siitä pidettiin huoli, etteivät entiset Loimaan Palloilijoiden juniorit Eppu Varjamo ja Eemeli Mäki ole samassa joukkueessa. Jako oli erittäin onnistunut, sillä joukkueista tuli todella tasaiset. Useamman pelaajan otteista näki, että pesäpalloa on pelattu muutenkin kuin koulujen liikuntatunneilla. Sääntötuntemuskin oli suhteellisen hyvää eikä tuomariston tarvinnut kesken pelin niitä kerrata. Ville Nieminen tosin pariin kertaan sovelsi kaukalosta tuttuja otteitaan blokkaamalla vastustajan pelaajia, mutta muutoin peli oli rehtiä ja reilua.

Pelillisesti parasta antia esitti Santeri Sillanpää, joka onnistui peräti kahdesti tekemään kunnarin. Ulkopelissä kunnostautuivat varsinkin maalivahdit Verneri Virtanen sekä Joonas Valtonen, joiden räpsään tarttui pallo yhtä hyvin kiekotkin jäällä. Eemeli Mäeltä nähtii päivän ainoa heittäytyminen, kun hän oikeaoppisesti syöksyi kolmospesälle tiukassa tilanteessa. Pelin velmuilija oli ehdottomasti Henri Tuominen, joka pelinjohtajan merkeistä välittämättä teki omat ratkaisunsa, yleensä tosin onnistuen.

Nähtiinpä pelissä tilanne, jota ei oikeissa pesispeleissä ihan äkkiä tapahdu. Eräs pelaaja valmistautui lyömään palloa oikein kunnolla keskittyen. Palloon hän ei tosin osunut, mutta maila lensi reilut 30 metriä, yli suojaverkkojen ja suoraan katsomoon. Onneksi siinä katsomon osassa ei istunut kukaan. Harvoin on pesispelissä nähty molempien joukkueiden pelaajien nauravan niin hervottomasti. Seuraavilla kerroilla hänkin osui kyllä jo palloon ihan mallikkaasti eikä mailatkaan enää lennelleet.

Kaikilla oli hauskaa ja aika riensi vauhdilla eteenpäin. Kentän varausaika pakotti joukkueet lopettamaan hiukan liian aikaisin, mutta pääasia oli hauskanpito ja joukkueen yhteinen tekeminen. Pikkupalaverin jälkeen joukkue lähti nauttimaan illallista siipien muodossa ja loppuillasta luvassa tietenkin sauna.

Torstaina 23.9. klo 18.30 se vihdoin alkaa! KOOVEElle vieraaksi Hakametsään saapuu Heinolan Peliitat. Varmista nyt paikkasi katsomossa hankkimalla edullinen kausikortti, jolla saat tuotua kaverinkin mukaan. Kausarin hinta ainoastaan 99 €. Tällä kaudella pelit näkyvät myös C More:n kautta eli varmista myös vieraspelien näkyvyys hankkimassa heiltä katseluoikeus edulliseen hintaan.