KOOVEE hamuaa Suomen cupin finaalipaikkaa, perjantaina ratkaiseva ottelu Imatralla

Tampereen KOOVEE kellisti eilen Ketterän Suomen cupin välierien ensimmäisessä ottelussa maalein 4-0. Marraskuussa pelattavaan finaaliin pääsemiseen joukkueelle riittää tasapelikin huomisesta Imatralla pelattavasta toisesta ottelusta. Mikäli Ketterä voittaa, niin välittömästi pelin jälkeen pelataan 20 minuutin pituinen jatkoerä. Mikäli tämäkään ei tuo tulosta, niin voittolaukauskilpailu ratkaisee jatkoon pääsijän viimeviikkoiseen tapaan.

Eilisessä ottelussa KOOVEE aloitti tehokkaasti iskien avauserässä kolme maalia. Tämän jälkeen joukkueen vahva puolustuspelaaminen piti vierailijat nollilla, eikä voittajasta ollut epäselvyyttä. KOOVEE:n vahvuudeksi pitää laskea myös erittäin leveä ja laadukas materiaali. Kaikki neljä kentällistä pystyvät pelaamaan niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaankin vahvaa peliä ja maalivahtipelikin on uomissaan. Alkusyksystä ongelmana ollut puolustusalueen puolustuspelaaminen on kehittynyt huomattavasti ja myös riittävää nöyryyttä kiekollisena puolustamiseen löytyy.

Ketterä pelasi myös hyvin, ehkä avauserässä hiukan oli jalat jumissa pitkän bussimatkan vuoksi. Joukkueelta löytyi vauhtia ja osaamista saada kiekko KOOVEE:n alueelle, mutta viimeistelyssä heillä oli vaikeuksia. Muutaman kerran Ketterä pääsi hyvältä paikalta maalintekoa yrittämään, mutta silloinkin loistavasti pelannut Kristian Tamminen poimi kiekot turvallisesti hanskaansa. Hallitseva Mestiksen mestari lähtee varmasti hakemaan kotivoittoa perjantaina ottelusta ja pyrkivät KOOVEE:n tavoin heti alussa ottamaan ohjat käsiinsä. Imatralaisten päävalmentaja Maso Lehtonen osaa ladata joukkueensa taisteluvireeseen, joten KOOVEE:n on oltava hereillä eikä bussimatkan väsymys saa kentällä näkyä. 

Katso alla olevalta sekä Kristian Tammisen että valmentaja Juha Selinin mietteet eilisen pelin jälkeen: