KOOVEE hienosti voitolla joulutauolle

KOOVEE -RoKi  4- 1 (2-0, 0-1, 2-0)

KOOVEE lähti otteluun huolellisesti valmistautuneena eikä antanut RoKi:n ottaa peliä hallintaansa. Suhteellisen tasaisesti sujununeen ottelun avausmaalin teki KOOVEE. Ylivoimalla kapteeni Jeremi Wehmaksen viivalaukaus ohitti maalivahti Tommi Ronkaisen, jonka näkyväisyyttä kiekkoon oli peittämässä kivitalon kokoinen Juuso Walli.

Kapteenin siniviivalaukaus vei KOOVEEn ylivoimalla johtoon.

Erän toisenkin osuman laukoi kotijoukkue, kun Eemeli Mäki pääsi aivan vapaasti laukomaan kiekon tolpan juureen Janne Seppäsen voitettua hyökkäyspään aloituksen puhtaasti. RoKi:llakin oli useita hyviä paikkoja avausmaalin tekemiseen, mutta isäntien puolustus oli tänään rautaa ja Joonas Valtonen maalillaan hoiteli kylmän viileästi maalille asti tulleet kiekot.

Eemeli Mäki viihtyy ruuhkan keskellä, mutta väläytteli snaipperin taitojaan joukkueensa toisessa osumassa.

Rovaniemeläisten valmentajavelho Maso Lehtosen puheet ensimmäisellä tauolla toi kiukkuisen RoKi:n toiseen erään. Kavennusosuman he onnistuivatkin tekemään jo 20 sekunnin jälkeen, kun kotijoukkueen pelaajat kieltämättä hiukan löysästi ensimmäisen vaihdon pelasivat. Tämäkin erä oli erittäin vauhdikas ja tilanteita syntyi vuorotahtiin molemmille maaleille. Maalivahdit olivat kuitenkin tänään hyvässä vireessä eikä lisäosumia erässä enää nähty.

Päätöserässä vierasjoukkue otti hienoisen hallinnan pelistä ja pystyi välillä puristamaan KOOVEEn melko pitkäksikin aikaa puolustuskannalle. Kotijoukkueen puolustus kuitenkinselvitti tilanteet hienosti ja rovaniemeläisten tuska alkoi näkymään. Kentälle tuli tilaa, kun KOOVEE pääsi pelaamaan 4-3 ylivoimaa. Tänään kultaista kypärää kantaneen Eppu Varjamon tarkka rannelaukaus takatolpan juureen vei kotijoukkueen jälleen kahden maalin johtoon. Tässäkin maalissa Ronkaisen näkökenttää oli Walli peittämässä liikkeellään.

Tänään Varjamolta irtosi jo hieman hymyäkin maalin jälkeen.

Lopussa RoKi yritti vielä kuudella kenttäpelaajalla hakea kavennusta, mutta loistavasti kiekon keskialueella itselleen karvannut Perttu Aho iski lopullisen sinetin tyhjään verkkoon ja varmisti komean kolmen pisteen voiton.

Perttu Ahon kova työnteko palkittiin lopussa maalin muodossa.

KOOVEE jää nyt ansaitulle joululomalle ja voitto takataskussa se luonnollisesti maistuu todella hyvältä. Tämän vuoden puolella joukkue kohtaa vielä Peliitat kahdesti. Ensin keskiviikkona 29.12. Hakametsässä ja heti seuraavana päivänä puolestaan Heinolassa.

KOOVEE haluaa kiittää kaikkia kannattajiaan, yhteistyökumppaneitaan sekä kaikkia muitakin syksyn ajan mukana matkanneita ja toivottaa erittäin rauhallista joulua. Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä päättää ja vaikkapa jatkaa joulun jälkeen samalla tapaa!

Joonas Valtonen antoi torjunnoillaan joukkueelle mahdollisuuden voittaa, sen he myös hienosti tekivät!