KOOVEE hyökkää Kajaanissa Hokin kimppuun

Tällä viikolla KOOVEE on vieraspelikiertueella, joka alkaa Kajaanista Hokin vieraana. Hokki on aloittanut kauden erinomaisesti voittaen kolme pelaamistaan neljästä ottelusta. Tuo tappio tosin tuli viimeisimmässä ootelussa FPS:n vieraana. Sitä ennen joukkue oli kaatanut RoKi:n, JoKP sekä TUTO:n.

Sarjataulukossa Hokki on kolmantena pistekeskiarvolla 2.250 ja KOOVEE puolestaan kahdeksantena 1.500 pistekeskiarvollaan. KOOVEEn ylivoimapelaaminen on ollut Mestiksen toiseksi tehokkainta, onnistumisprosentti on mukavasti 28,57%. Toisaalta Hokin alivoimapelaaminen on ollut myös tehokasta, se on onnistunut tappamaan jäähyt 88,24% tarkkuudella.

Kajaanilaisten pisterohmuja ovat alkukaudella olleet turkulaislähtöinen Oskari Siiki (4+2) sekä Imatralla kiekko-oppinsa saanut Valtteri Niemi (3+3). Maalinsuulla torjuntavastuun on pääsääntöisesti kantanut Raumalta Kajaaniin siirtynyt Alex Mäkelä (89.47%).

KOOVEE on nyt kahden ottelun voittoputkessa, kaataessaan kotonaan K-Vantaan ja vieraissa K-Espoon. Joukkueen peli on parantunut peli peliltä, vaikka kokoonpano on loukkaantumisten vuoksi elänyt aika lailla. Kultakypärää kantaa odotetusti Juho Liuksiala (3+4) mutta toiseksi eniten pisteitä on kerännyt yllättäen Ässistä lainalle saapunut Juuso Walli (2+2). KOOVEEn maalilla on tulokasvahti Joonas Valtonen (89.52%) pääosin esittänyt taitojaan.

Ottelu alkaa tänään Kajaanissa klo 18.30 ja kotikatsomoihin ottelun välittää jälleen C More. Nautinnollista jääkiekkoiltaa!