KOOVEE ja Ilves jatkavat yhteistyötä vielä vuosia eteenpäin

KOOVEEn ja Ilveksen välinen yhteistyö on toiminut menestyksekkäästi jo kaudesta 2018-19 alkaen ja sai nyt sopimukseen jatkovuosia lisää. Uusi yhteistyösopimus on nyt voimassa kauteen 2023-24 sisältäen vielä Ilveksen option kaudelle 2024-25.

KOOVEE on yhteistyön aikana antanut loistavan tilaisuuden nuorten pelaajien kehittyä Mestiksessä Ilveksen liigapelaajiksi. Osa näistä pelaajista on jo matkalla Pohjois-Amerikan ammattilaiskaukaloihin. Roby Järventie iski itsensä suuren yleisön tietoisuuteen iskien peräti 23 maalia Mestiksessä nousten seuraavalle kaudelle Ilveksen runkopelaajaksi. Eetu Mäkiniemi puolestaan torjui itsensä Mestiksen parhaaksi maalivahdiksi ja sai täten tärkeää kokemusta niin Liigaan kuin nyt kohti NHL-kaukaloitakin. Pelasihan muuan Lukas Dostalkin ensimmäisen ottelunsa juurikin KOOVEEssa.

KOOVEE Hockey Oy:n toimitusjohtaja Pekka Hemmilä on myös mielissään hyvin toimineen yhteistyön jatkumisesta.

– Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä siitä, että saamme jatkossakin olla mukana Ilveksen kanssa kehittämässä organisaatiomme arkea Mestis-tasolla sekä Ilveksen sopimuspelaajia kohti isompia sarjoja. Yhteistyö Ilveksen kanssa on ollut erittäin hedelmällistä jo vuosien ajan. Yhteistyösopimuksen jatkaminen mahdollistaa ennen kaikkea pelaajille loistavan mahdollisuuden Tampereella kehittymiseen, sanoo Hemmilä.

Myös Ilveksen puolelta yhteistyö saa ansaitsemansa kehut.

– On fantastinen asia, että saimme sovittua KOOVEE:n kanssa jatkosopimuksesta ja Mestis-yhteistyöstä. Meillä on seuraavina vuosinakin ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää ja kontrolloida nuorten sopimuspelaajiemme harjoitusarkea ja yleistä kehittymistä kohti vakituista Liiga-pelaajaa Tampereella ja Mestiksessä, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

– Organisaationa arvostamme KOOVEE-yhteistyön erittäin korkealle ja uskomme, että nuoret tulevaisuuden huippupelaajat näkevät pelaajapolkumme erittäin kiinnostava vaihtoehtona jatkossakin. Useat Ilveksen viime vuosien Liiga-pelaajat ovat esiintyneet jossain vaiheessa uraansa KOOVEE:n riveissä Mestiksessä. Osa heistä on jo siirtynyt eteenpäinkin urallaan, mutta KOOVEE on ollut isossa roolissa muun muassa Roby Järventien, Miro Nallin, Eetu Päkkilän, Eetu Mäkiniemen ja Santeri Hatakan kehittymisessä, toteaa Koskela.

Tällekin kaudella on yhteistyön kautta tulossa KOOVEEseen muutama lahjakas nuori pelaaja. Ketä he ovat, selviää myöhemmin. Tulevia tähtiä ja heidän kehittymistään huipulle kannattaa siis tulla seuraamaan KOOVEEn otteluihin. Käytä hyväksesi erittäin edullinen kausikorttitarjous, jolla voit tuoda kaverinkin mukaan otteluun.

https://tampereenkoovee.fi/uutiset/huippuedullinen-kausikorttitarjous-99e-ja-kortilla-paasee-kaksi-sisaan/