KOOVEE jäähyili itselleen tappion

KOOVEE lähti Jokipoikia vastaan pirteästi liikkeelle ja onnistuikin nopeasti siirtymään johtoon, kun Niki Huovinen sivalsi Jessu Hurmeen voittaman aloituskiekon Joonas Haraldin hanskan kautta maaliin. Hetki tämän jälkeen alkoi KOOVEElle sadella rangaistuksia tasaiseen tahtiin. Viisi jäähyä yhteen erään on liikaa aivan mille tahansa joukkueelle, mutta kyllä kunniaa täytyy antaa myös vieraiden tappavan tehokkaalle ylivoimalle. Joukkue iski kolmasti kiekon Tomi Ristelin selän avauserässä ja kaikki ylivoimalla.

Toinen erä ei KOOVEElta sujunut suinkaan paremmin, vaan joukkue jatkoi jäähyilyään, joutuen pelaamaan minuutin verran jopa kahden miehen alivoimalla. Hiukan ennen toisen jäähyn loppumista rankaisi vieraat kerran ylivoimalla siirtäen heidät jo 1-4 johtoon. KOOVEEkin pääsi ylivoimaa pelaamaan, mutta tämä ilta oli tuhoon tuomittu kun varmistus petti ja Taavi Tiala päästettiin alivoimalla läpiajon avulla iskemään 1-5 lukemat.

Kolmas erä alkoi KOOVEEn alivoimalla, jokaonnistuttiin tällä kertaa selvittämään. Kotiyleisön toiveita nosti Julius Valtosen iskemä kavennusmaali, silläolihan aikaisemminkin vahvoja nousuja esittänyt. Kirivaihde ei kuitenkaan päässyt päälle, vaan Jokipojat kuittasivat nopeasti tehden illan ensimmäisen tasavoimin tehdyn maalinsa kultakypärä Joonas Larinmaan onnistuessa yllättämään Ristelin. Vieraat saivat pidettyäkiekkoa KOOVEEn puolustusalueella ja onnistuivat kertaalleen maalinteossa ja luvut 2-7 kuviteltiin jo jäävän lopputulokseksi.Viimeiselläminuutilla kuitenkin ensin Vili-Jesper Koivula kavensi ja Viljami Wacklin iski vielä aivan lopussa viimeisen niitin arkkuun ja lopputulokseksi kirjattiin 3-8.

Vieraiden päävalmentaja Jouni Varis oli luonnollisesti tyytyväinen joukkueensa ylivoimapeliin, mutta harmitteli kuitenkin tunteen puuttumista pelistä. Juha Pajuoja kauhisteli oman joukkueensa hölmöilyjä ja kaipaili samoin tunnetta peliin.

KOOVEE pelaa lauantaina Keuruulla KeuPa HT:ta vastaan ja siihen peliin on paljon parannettavaa. Jokipojat puolestaan jatkaa Pirkanmaa-kierrostaan kohtaamalla LeKin Lempäälässä