KOOVEE jälleen voittoon, tällä kertaa voittomaalikilpailun kautta

koovee   –   tuto   3 – 2 (0-1, 1-0, 1-1, 0-0, 1-0) vl

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä molempien saadessa hyökkäyksiä luotua alueelle, mutta jääden silti ilman pitkiä hyökkäyksiä. KOOVEElla oli pari ihan hyvää tilaisuutta maalintekoon, mutta Conrad Mölder pystyi pitämään maalinsa puhtaana. Erän edetessä alkoi TUTOn aktiivinen karvauspeli tuottamaan tulosta ja KOOVEElla oli vaikeuksia enää saada hyökkäyksiään käynnistettyä. Myös puolustuspelaaminen alkoi rakoilemaan ja TUTOn Niko Ahoniemi pääsikin aivan vapaasti maalin edestä iskemään ottelun avausmaalin. TUTOlla oli tämän jälkeen useampikin paikka lisämaalin tekemiseen, mutta ensimmäistä kertaa KOOVEEn maalilla torjunut Ville Kolppanen piti joukkuettaan pystyssä.

Toiseen erään KOOVEE pääsi hiukan paremmin mukaan ja onnistuikin puolustaja Markus Västilän siniviivalaukauksella tasoittamaan pelin reilun kahden minuutin jälkeen. Loppuerä mentiin tasaisissa merkeissä ja molemmat pääsivät kertaalleen yrittämään maalintekoa myös ylivoimalla. Lisämaaleja ei kuitenkaan erässä nähty.

Kolmas erä alkoi KOOVEEn osalta riemukkaasti, kun TUTOn puolustus hölmöili ja lopulta Otto Mäkinen pääsi iskemään Dynamon johtoon. Johtoa ei kuitenkaan kauaa kestänyt, sillä TUTO onnistui hyökkäysalueen karvauspelissään riistämään kiekon ja Juho Virtanen toi vieraat tasoihin. Erä jatkui tasaisena eikä lisämaaleja nähty, vaikka TUTO pääsi hetken aikaa pelaamaan jopa kahden miehen ylivoimalla. KOOVEEn alivoima kesti ja Kolppanen maalillaan hoiteli varmasti loput.

Jatkoaika oli TUTOn hallintaa. Sitä edesauttoi Mäkisen saama rangaistus, jonka aikana TUTO kyllä pyöritti peliä, mutta ei onnistunut Kolppasta ohittamaan. Mölderille ei merkitty lainkaan torjuntoja vieraiden maalilla, kun taas Kolppanen joutui kuudesti venymään kiekon tielle.

Voittomaalikilpailussa TUTO ei onnistu kertaakaan neljästä yrityksestään. Kokenut liigavahti isäntien maalilla jäädytti vieraiden yritykset, kun taas sekä Anton Ollikainen että Roby Järventie onnistuivat omissa yrityksissään. Näin KOOVEElle kaksi pistettä illan ottelusta.

KOOVEElla on seuraavaksi vuorossa pienoinen bussimatka Kokkolaan ja sieltä Rovaniemelle. Hakametsässä pelataan seuraavan kerran viikon päästä perjantaina 24.1. Silloin vastaan luistelee KeuPa HT. Tervetuloa kannustamaan KOOVEE silloinkin kotivoittoon!