KOOVEE jatkaa keskiviikkona kotonaan, perjantaina vieraaksi Keuruulle

Vahvasti Mestis-kauden aloittanut KOOVEE kohtaa seuraavaksi keskiviikkona Hakametsässä K-Vantaan. Vantaalaiset ovat aloittaneet oman kautensa nihkeästi, sillä avausviikonloppuna he hävisivät TUTO:lle sekä kotonaan että vieraissa.

Tampereen KOOVEE ilahdutti kannattajiaan iskemällä yhteensä 13 maalia viikonlopun kahdessa ottelussa. Koko Mestiksen pistepörssin kärjessä oleva Elias Elomaa yhdessä Miro Nallin sekä Samuli Vainionpään kanssa hyörivät pyörremyrskyn lailla niin Hermeksen kuin SaPKonkin maalilla. Maalissa Eetu Mäkiniemi puolestaan torjui erittäin vakuuttavasti, joten nautittavaa pelaamista on syytä odottaa myös keskiviikon pelistä.

K-Vantaa ilmoitti tänään, että he ovat jatkaneet yhteistyösopimustaan KHL-seura Jokereiden kanssa. Näin ollen keskiviikkona saatetaan nähdä pelaajia, jotka tällä kaudella esiintyvät myös narripaidassa. Vantaalaiset ovat tehneet vasta kolme maalia, joista ovat vastanneet Mikael Saha, Samuel Sikstus sekö Eetu Mäki.

Perjantaina vuorossa on kauden ensimmäinen vierasottelu Mestiksessä. KOOVEE matkaa uudistettuun Keuruun jäähalliin, jossa isäntänä toimii luonnollisesti KeuPa HT. Tuota ottelua voi kätevästi seurata Ruutu-palvelun kautta.

Keskiviikkona halliin kannattaa saapua ajoissa, sillä klo 18.00 D-kulmauksessa haastatellaan molempien joukkueiden valmentajia ja kysellään ennakkotunnelmia illan ottelusta. Myös yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Lippukin kannattaa hankkia ajoissa, niin ei tarvitse paikan päällä jonotella tuulessa ja tuiskussa. Liputhan saa ennakkoon kätevästi täältä: https://www.seat4.me/tapahtuma/koovee/koovee-k-vantaa-2019-1

Tervetuloa kannustamaan KOOVEE jälleen voittoon!