KOOVEE jatkaa voittokulkuaan, nyt kaatui K-Vantaa

KOOVEE – K-Vantaa  6-3 (1-1, 2-2, 3-0)

Ottelu alkoi jälleen erittäin vauhdikkaasti, kun kaksi hyvin luistelevaa joukkuetta kohtasivat toisensa. KOOVEE otti lopulta kyllä ohjat käsiinsä ja pystyi vyöryttämään hyökkäyksiään vantaalaisten päätyyn. Kahdeksan minuutin kohdalla KOOVEE pääsee ensimmäistä kertaa ylivoimalle, ja tulosta syntyykin lähes välittömästi. Jere Helenius iskee kauden avausmaalinsa Otto Mäkisen ja Markus Västilän esityöstä. Kotijoukkue jatkaa painostustaan ja pääsee toistamiseenkin ylivoimalle, mutta vieraiden maalilla Aleksanteri Heiskanen torjui kuin kumiukko loikkien kiekon tielle. Kesken KOOVEE:n painostuksen pääsee K-Vantaa vastahyökkäykseen ja Mikael Saha pääsee iskemään paluukiekon ohi Eetu Mäkiniemen. Myäs vieraat pääsevät kertaalleen ylivoimalle, mutta KOOVEE kestää ja tauolle mennään tasatilanteessa 1-1.

Toinen erä oli huomattavasti tasaisempi ja K-Vantaa pystyi tyrehdyttämään KOOVEE:n hyökkäyksistä suurimman osan jo keskialueella tai jopa puolustusalueella. Hyökkäysalueelle päästyään KOOVEE kylläkin pyöritti tehokkaasti. Maalinteon aloittaa toisessa erässä Martin Has, joka iskee uran ensimmäisen mestisosumansa. Vieraat ovat kuitenkin päättäneret taistella ottelun voitosta tosissaan ja kun KOOVEE:n puolustuspeli antaa siihen mahdollisuuden, niin lohipaidat onnistuvat sekä tasoittamaan että menemään johtoon. KOOVEE onnistuu kuitenkin tasoittamaan pelin, kun Elias Elomaa onnistuu vihdoin iskemään kiekon ohi Heiskasen. Elomaalla oli jo useampikin paikka, mutta niissä Heiskanen vei pidemmän korren.

Kolmannessa erässä oli jälleen KOOVEE aavistuksen terävämpi ja sai luotua enemmän maalitilanteita kuin vieraansa. Vantaalaisilta alkoi jo hiukan vauhti hiipua, kun KOOVEE puolestaan sai iskettyä vielä yhden vaihteen päälle ja lisäämään vauhtiaan. Ensi Helenius iskee isännät johtoon illan toisella maalillaan ja Miro Nalli hassuttelee lohipaitojen puolustuksen solmuun ja iskee ratkaisevan 5-3 maalin. Janne Seppänen kaunistelee vielä loppunumeroiksi 6-3 tyhjään maaliin ja näin KOOVEE jatkaa puhtaalla pelillä Mestiksen kärjessä.