KOOVEE jatkoi voittoputkeaan kaatamalla KeuPa HT:n jatkoajalla

koovee   –   keupa ht   4 – 3 (2-1, 1-2, 0-0, 1-0) JA

Ennen ottelua KOOVEE halusi onnitella puolustaja Miro Hovista isäksi tulemisen johdosta ja seuran myyntijohtaja Jan Stenvall ojensi hänelle lahjakassin onnitteluiden kera. Onnea vielä kerran Miro!

KOOVEE aloitti itse pelin lievästi halliten ja pääsi ylivoimaakin kokeilemaan heti ottelun alussa. Kuviot eivät kuitenkaan vielä olleet kunnossa ja KeuPa onnistui hyvin peittämään KOOVEElta vetopaikat. Tasakentällisin KOOVEElla oli jälleen hiukan vaikeuksia saada hyökkäyksiään päättämään hyökkäysalueelle, sillä keuruulaiset saivat melkoisen hyvin tukittua keskialueen.

KeuPa onnistui avausmaalinkin tekemään, kun joukkue riisti KOOVEElta kiekon omalla alueellaan ja säntäsi nopeaan vastahyökkäykseen. Sakari Turtiainen onnistui tarkalla laukauksellaan yllättämään Eetu Mäkiniemen. Tämän jälkeen myös KOOVEE onnistui omissa vasta-iskuissaan. Ensin Jesper-Juhani Ilvessuo iski tasoituksen noustuaan hienosti tukemaan hyökkäystä ja hetki tästä, niin Roby Järventie pääsi iskemään kiekon maaliin Miro Nallin upeasta tarjoilusta.

Toisen erän alku oli KOOVEElle synkkä, sillä joukkueen jalat ja ajatus oli jäänyt pukukopin puolelle. Ensin Patrik Siikanen luisteli läpi kentän ja vielä KOOVEEn puolustajien tekemästä kunniakujastakin ja iski tasoituksen heti erän alkuun. Ainoastaan minuutti tästä, niin KOOVEE pelasi huolimattomasti hyökkäyspäädyssä ja KeuPa pääsi jälleen kääntämään nopeaan vastaiskuun. Janne Kumpulainen iski kovan lyöntilaukauksen aivan takatolpan juureen ja vei vieraat johtoon. Tässä kohtaa Miikka Kuusela otti aikalisän ja kovaäänisesti herätti joukkueensa mukaan peliin. Järventie näyttikin taistelijan luonnettaan iskiessä aivan maalin edestä KOOVEEn jälleen tasoihin. Tilannetta edelsi Janne Seppäsen kaatuminen maalivahti Niko Parkkisen päälle. Maalia tutkittiin pitkään kuvanauhalta, mutta lopulta hyväksyttiin, sillä KeuPan puolustajan katsottiin työntäneen Seppäsen maalivahtinsa päälle.

Kolmanteen erään KOOVEE tuli hyvin latautuneena ja terävällä liikkeellä. Se sai luotua erän alussa hyviä tilanteita, mutta maalia se ei kuitenkaan saanut aikaiseksi. Erän edetessä alkoi myös KeuPa saamaan peliään kuntoon ja sai aikaiseksi pitkiäkin hyökkäyksiä KOOVEEn alueelle. Tiivis puolustaminen ja Mäkiniemen loistavat otteet pitivät kuitenkin myös vieraat poissa maalinteosta.

Jatkoaika olikin KOOVEEn heiniä. Se piti kiekkoa koko ajan hallussaan ja sai rakennettua paikan Anton Ollikaiselle, joka sivalsi voittomaalin kun ainoastaan 46 sekuntia oli jatkoaikaa pelattuna. KOOVEE nappasi näin kaksi pistettä ja säilytti seitsemän pisteen johtonsa Ketterään, joka myös nappasi kaksi pistettö omasta ottelustaan.

KOOVEE pelaa seuraavan kerran jo tulevana sunnuntaina eli 26.1. Klo 17 alkavassa ottelussa vastustajana on RoKi Rovaniemeltä.

Tervetuloa silloinkin kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!