Koovee joutui taipumaan Peliitoille

koovee – peliitat   3 – 5 (0-1, 3-2, 0-2)

1.erä

Ottelu alkoi erittäin vauhdikkaasti, mutta samalla hiukan kiekon polttaessa molempien joukkueiden lavoissa. Syötöt eivät tahtoneet jäädä lapaan ja kiekko tuppasi hukkumaan muutoinkin. KOOVEE hienoisesti hallitsi erää, mutta oikein kunnon maalintekopaikoille eivät isännätkään päässeet. Vajaa neljä minuuttia ennen erän loppua pääsi Peliitat ylivoimalle, joka tuottikin peräti kahdeksassa sekunnissa jo tulosta. Markus Lahtinen onnistui iskemään irtokiekon KOOVEEn maaliin ja viemään vieraat johtoon. Tuo jäi erän ainokaiseksi osumaksi, vaikka aivan erän loppuhetkillä vieraat pääsivätkin toistamiseen ylivoimalle. Maalivahtien torjunnat melko tasaisesti, Peliittojen Mikael Petro 8 torjuntaa ja KOOVEEn Kimmo Rautiaiselle 6 torjuntaa.

2. erä

Toinen erä alkoi Peliittojen ylivoimalla, joka jälleen toi myös tulosta. Aleksi Honkanen pääsi siirtämään vieraat jo 0-2 johtoon. Tämän jälkeen sai KOOVEEkin maalihanansa auki ja erittäin energisesti pelannut Eppu Varjamo iski ensin kavennusosuman ja hetken päästä myös tasoitusosuman Peliittojen verkkoon. Isännät pääsivät johtoonkin, kun kapteeninnauhaa kantanut Jesper-Juhani Ilvessuo pääsi herkuttelemaan Elias Elomaan namusyötöstä ja iskemään johto-osuman. Peliitat kuitenkin nousi vielä tasoihin Erno Ripatin osumalla. Pelaaminen oli melkoista hurlum hei’tä ja vauhtia vaarallisia tilanteita tuli solkenaan. Torjunnat Petrolle 8 ja Rautiaiselle peräti 15.

3. erä

Päätöserässäkin riitii enemmän vauhtia kuin malttia. KOOVEE loi useita hyviäkin maalipaikkoja, mutta ei enää onnistunut ohittamaan maalivahti Petroa. Vieraat puolestaan onnistuivat kahdesti. Ensin Niko Sihvonen vie vieraat johtoon ja viimeisellä minuutilla kahden maalin isä Lahtinen iski viimeisen niitin tyhjään maaliin. KOOVEE teki rajusti töitä, mutta sitä ei tänään kuitenkaan palkittu.Päätöserän torjunnat Petrolle nyt 15 ja Rautiaiselle ainoastaan kuusi.

KOOVEE jatkaa harjoitusotteluitaan ensi viikolla kahdella ottelulla. Torstaina Haka 2-hallissa kohdataan Ilveksen U20-joukkue ja perjantaina joukkue matkaa vastavierailulle Heinolaan Peliittojen vieraaksi. Seuraava kotiottelu pelataan perjantaina 4.9. jolloin vastaan luistelee K-Vantaa. Tervetuloa kannustamaan silloin KOOVEE kotivoittoon!