KOOVEE K-Vantaan vieraaksi Myyrmäelle

KOOVEEn harjoituspelit jatkuvat tänään Vantaan Myyrmäen hallissa, K-Vantaan toimiessa isäntänä. Huomenna joukkueet kohtaavat toisensa puolestaan Hakametsässä.

Vantaalaiset ovat toistaiseksi pelanneet vasta kaksi harjoitusottelua. Sarjanousija FPS haki 1-4 voiton Vantaalta ja KHL-joukkue Dinamo Riika oli puolestaan 3-0 luvuin lohipaitoja etevämpi. Viime kaudella alisuorittanut K-Vantaa hakee nyt selvästi parempaa kautta ja on uudistanut joukkuettaan vahvasti. Viimeisin vahvistus on HPK:n liigajoukkueen riveistä takaisin Vantaalle siirtynyt sentteri Erkka Seppälä. Hän tulee muodostamaan KOOVEEstakin tutun Julius Valtosen kanssa erittäin vaarallisen tutkaparin.

KOOVEE lähtee tänään Vantaalle tutulla kokoonpanolla, jossa ainoa uusi pelaaja on toisena maalivahtina oleva U20-joukkueesta nostettu Reima-Ville Roos. Maalilla nähdään tuttuun tapaan Kimmo Rautiainen ja hyökkäyksessä katseet on siirretty pirteäasti pelanneisiin Lauri Huhdanpäähän sekä Niko Lahtiseen. Kokoonpanot ja liveseuranta on nähtävissä täältä: https://mestis.fi/fi/ottelut/2020-2021/valmistavat_ottelut/9910/seuranta/

Ottelu pelataan siis Myyrmäen jäähallissa ja kiekko putoaa jäähän klo 19. Halliin otetaan katsojia maksimissaan 500 ja liput myydään porteilta. Huominen kohtaaminen Hakametsässä alkaa normaaliin tapaan klo 18.30.