KOOVEE kaataa Ketterän jatkoajalla

KOOVEE – Ketterä 5-4 (1-1,1-2,2-1,1-0)

KOOVEE hallitsee, mutta maalit kuitenkin tasan

KOOVEE aloitti ottelun erittäin vauhdikkaasti ja pystyi luomaan heti vaarallisia tilanteita vieraiden maalille. Tilannetta edesauttoi Ketterän ottama rangaistus väärästä vaihdosta. Vieraat kuitenkin kestivät alivoimansa eikä ylivoimamaalia nähty. Ketterä sen sijaan onnistuu ensimmäisestä kunnollisesta hyökkäyksestään iskemään avausmaalin kun Sameli Ventelä pääsee aivan vapaasti iskemään kiekon ohi Tomi Ristelin. Vahvasti pelannut Eero Savilahti onnistuu tasoittamaan pelin ku. Ketterän puolustus ei pysty pysäyttämään hänen nousuaan maalille. KOOVEE jatkaa vahvaa ja energistä peliään ja ainoastaan epäonni viimeistelyssä pitää lukemat tasoissa.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita puolin ja toisin

KOOVEE kestää alun alivoimansa hyvin ja jatkaa sen jälkeen vauhdikasta peliään. Ketterä on kuitenkin erätauolla tehnyt läksynsä ja pystyykin rikkomaan isäntien pelaamisesta terävimmän kärjen. Sameli Ventelä onnistuu tarkalla laukauksellaan yllättämään Tomi Ristelin toistamiseen. Vielä kun Mikko Haaparanta pääsee iskemään kiekon verkkoon, alkaa tilanne näyttämään isäntien osalta vaikealta. KOOVEE pääsee kuitenkin hyvin peliin mukaan kun Alex Hukki pääsee iskemään kavennusmaalin kauniin kuvion päätteeksi. Loppuerä pelataan todella vauhdikasta kiekkoa ja peli aaltoilee päästä päähän. KOOVEE ei kuitenkaan kovasta yrityksestä huolimatta onnistu peliä tasoittamaan.

Sitkeä KOOVEE ei luovuta

Kolmas erä alkoi yhtä vauhdikkaasti, mutta nyt vieraat onnistuivat luomaan hieman enemmän maalintekopaikkoja. KOOVEE kuitenkin onnistuu maalinteossa, kun Santeri Sillanpää säntää suoraan vaihdosta hienoon poikittaissyöttöön ja tuo kotijoukkueen tasoihin. Sadatta mestisotteluaan pelaava Joona Jääskeläinen kaataa kylmää vettä KOOVEEn niskaan viemällä vieraat uudelleen johtoon. KOOVEE on tänään kuitenkin sitkeä kuin tilliliha, ja Jesper-Juhani Ilvessuo tasoittaa pelin ylivoimalla. Isännät pääsevät vielä lopussa uudestaan yrittämään ylivoimalla, mutta summeri pelastaa vieraat.

Jatkoaika

KOOVEE aloittaa jatkoajan ylivoimalla ja illan sankariksi nousee Juho Liuksiala, joka iskee voittomaalin ohi hyvin pelanneen Karolus Kaarlehdon. KOOVEElle todella tärkeät kaksi pistettä.

Valmentajien kommentit

Matias Lehtonen: Aloitettiin huonosti ja lopetettiin huonosti. Tuolla pukukopissa istuu muutama pelaaja, joka olettaa että tässä sarjassa voi voittaa pelejä pelkästään rutiinilla. Kyllä pelipäivänä jokaisen täytyy antaa kaikki itsestään, muutoin ei tulosta tule. Ehkä joku luuli tätä ennakkoon helpomsi peliksi, nyt voi sitten miettiä.

Juha Pajuoja: Jokainen piste on meille tärkeä, niin nämäkin kaksi. Hienosti noustiin takaa-ajoasemasta tasoihin ja lopulta ohikin. Nuo meidän vahvistukset olivat tänään todellakin vahvistuksia. Maalinteko meinasi välillä olla vaikeaa ja muutama paha virhekin tehtiin, mutta sitkeästi uskottiin omaan tekemiseenja tuotti tänään tulosta.

KOOVEE pistemiehet ja maalivahdin torjunnat

Eero Savilahti 1+2=3

Julius Valtonen 0+3=3

Vili-Jesper Koivula 0+2=2

Juho Liuksiala 1+0=1

Santeri Sillanpää 1+0=1

Jesper-Juhani Ilvessuo 1+0=1

Alex Hukki 1+0=1

Elias Laitamäki 0+1=1

Erno Hopponen 0+1=1

Erik Ahopelto 0+1=1

Tomi Risteli 22 torjuntaa

Huomenna KOOVEE matkaa Lempäälään ja seuraava kotiottelu on vasta kuukauden päästä 30.12. LeKiä vastaan