KOOVEE kaatoi KeuPa HT:n – Huomenna uusi kohtaaminen Keuruulla

KOOVEE – KEUPA HT 5-2 (2-0,2-1,1-1)

KOOVEEn harjoituskauden ensiesiintyminen Hakametsässä oli onnistunut suoritus ja tuotti joukkueelle syksyn ensimmäisen voiton. Terävyyttä KOOVEElla löytyi kaksi erää, kolmannessa erässä alkoi ehkä jo hiukan maitohapot pohkeissa jylläämään.

Erä 1:

KOOVEE tuli otteluun todellakin isännän ottein ja otti pelin hallinnan vahvasti itselleen. Heti ensi minuuteista lähtien joukkue loi useita näyttäviä hyökkäyskuvioita ja tulostakin syntyi reilun puolentoista minuutin kohdalla. Paluumuuttaja Niko Lahtinen sai kunnian iskeä KOOVEEn harjoituskauden avausmaalin Hakametsän kotiluolassa. Esintyön tekivät Janne Seppänen ja Samu Markkula.

Toisen osumansa KOOVEE iski ylivoimalla ja asialla oli jälleen sama kolmikko. Tällä kertaa maalin teki Seppänen, Markkulan ja Hakalan saalistaessa syöttöpisteet. Enempää maaleja ei erässä nähty, mutta KOOVEElta yksi mallikas alivoima kuitenkin.

Erä 2:

Vaikka KeuPa tulikin tähän erään selvästi pirteämmin mukaan, oli peli edelleen isäntien hallussa. Kauaa ei toistakaa erää ehditty pelaamaan, kun KOOVEE juhli jälleen. Asialla oli nuori snaipperi Emil Järventie, jonka maaliin syötöt merkittiin Tomi Purmolalle ja Jeremi Wehmakselle.

Erä oli myös rikkonaisempi kuin avauserä ja erikoistilanteita nähtiin monenmoista. Illan toisen maalinsa Järventie kauhoi ylivoimalla hirveän ruuhkan keskeltä. Syöttöpisteet siitäkin annettiin ja ne saivat itselleen Lahtinen ja Markkula.

Jos jotain heikkoa KOOVEEn pelissä oli, niin huolimattomuus hyökkäyssinisellä. Näistä vahingoista jouduttiin kertaalleen alivoimalle ja yhdestä vieraat pääsivät rokottamaan vastahyökkäyksestään. Näyttävän kuvion päätteeksi Juuso Kekarainen laukoi poikittaissyötöstä ohi loistopelin pelanneen Verneri Virtasen.

Emil Järventie nakutteli kaksi kaunista maalia.

Erä 3:

Kolmas erä menee vieraiden nimiin, jotka lähtivät ahneesti ajamaan KOOVEEn kolmen maalin johtoa kiinni. Hiukan isäntien kiekollisesta pelistä jäi jotain puuttumaan, mutta puolustuspelaaminen onneksi toimi hyvin.

Illan toisen maalinsa KeuPa teki jälleen vastahyökkäyksestä. Asialla oli heidän syksyn tehokaksikkonsa, josta Joni Airo iski maalin ja Leo Ring sai syöttöpisteen. KOOVEE kesti vieraiden ryöpytyksen hyvin, ja ottelun loppuhetkillä kahden alivoimalla laukoi Jere Kivimäki taidokkaasti kiekon tyhjään maaliin Perttu Ahon syötöstä.

Huomenna revanssi

Joukkueet kohtaavat toisensa heti huomenna Keuruulle, klo 18.30 alkavassa ottelussa. KOOVEE pelaa vielä yhden harjoitusottelun Hakametsässäkin, kun ensi viikon torstaina saapuu TUTO Hockey Turusta vierailulle. Tervetuloa silloinkin kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!

Teksti: Mika Laakso

Kuvat: Samuli Huikuri

Verneri Virtasella oli mainio iltapuhde, torjuntoja kertyi 28