KOOVEE kaatoi KeuPan kotonaan

KOOVEE – KeuPa HT  7 – 4 (2-1, 4-2, 1-1)

KOOVEE aloitti ottelun erittäin pirteästi ja reilun minuutin pelaamisen jälkeen Elias Elomaa iski ottelun avausmaalin Jimi Kurosen ja Otto Mäkisen syötöistä. Kolmisen minuuttia myöhemmin keuruulaisten verkko heiluu jälleen, kun isännät siirtyvät ylivoimalla 2-0 johtoon Miika Heikkilän maalilla. Syöttöpisteet Elomaalle ja Mäkiselle. Erän loppupuoliskolla KeuPa onnistuu kavennuksessa ja erätauolle lähdetään 2-1 kotijohdossa.

Toinenkin erä alkaa KOOVEEn dominoinnilla ja punakeltaiset iskevät nopeassa tahdissa kaksi maalia, molemmat Mäkisen käsialaa. Tämän jälkeen pieni herpaantuminen antaa KeuPalle mahdollisuuden iskeä kiekko kahdesti Eetu Mäkiniemen selän taakse ja peli näyttää kääntyvän vieraille. Valmennuksen tiukka puhuttelu tuottaa kuitenkin herätyksen ja Jimi Kuronen ja Ville Saloranta iskevät maalin mieheen ainoastaan 13 sekunnin välein ja näin toiselle tauolle mennään selväntuntuisessa 6-3 johdossa.

Kolmanteen erään KOOVEE laittaa Tomi Ristelin tolppien väliin ja hän joutuukin antautumaan suhteellisen nopeasti, kun juuri täysilukuiseksi tullut vierasjoukkue pääsee karkaamaan 2-1 hyökkäykseen. Risteli torjuu ensimmäisen vedon, mutta ei enää pysty estämään Janne Väyrysen iskemän paluukiekon maaliin menemistä. Vieraat hakevat ilman maalivahtia kavennusta vimmatusti. mutta KOOVEE pystyy pitämään heidät poissa varsinaisilta tekopaikoilta. Lopulta KOOVEE pääsee iskemään kiekon tyhjään maaliin Kurosen toimesta.

Valmentaja Juha Selin oli tyytyväinen suurimmaksi osaksi joukkueensa pelaamisen, mutta tietää myös alkukauden tuomat vaikeudet. “Joukkue on ollut vasta vähän aikaa yhdessä eikä yhteispeli ihan vielä suju kuten pitäisi, mutta kyllä pelaamisessa myös näkyi harjoiteltuja asioita. Täytyisi myös oppia pelaamaan johtotilanteissa riittävän ilkeästi, ettei vastustaja pääse peliin mukaan. Hyvin pojat kuitenkin ryhdistyivät pelin aikana”, kehuu hän pelaajiaan.

Ensi viikolla KOOVEE pelaa kaksikin harjoitusottelua. Ensin perjantaina kohdataan Haka 2:ssa Peliitat ja lauantaina jälleen KeuPa HT, joka pelataan Ähtärissä.

Muista myös huipputarjous, jolla saat Mestis-kausikortin 99 euron hintaan. Tarjous on voimassa elokuun ajan: https://www.seat4.me/kausikortti/koovee/koovee-mestis-kausikortti-99-e