KOOVEE kaatui Imatralla saappaat jalassa ja työhaalarit päällä

Ketterä – KOOVEE 4-2 (1-1, 0-1, 3-0)

KOOVEE lähti viikon viimeiseen otteluunsa pahasti vajaamiehisenä, sillä peräti 15 pelaaja sairastui peliä edeltävän yön aikana. Yhdeksällä kenttäpelaajalla matkaan lähtenyt KOOVEE kuitenkin osotti todellista taisteluluonnetta ja hävisi vasta kolmannen erän lopun maaleilla peliä halliinneelle kotijoukkueelle.

Avauserässä Ketterä siirtyi nopeasti johtoon, vajaan kuuden minuutin kohdalla Janne Kettunen vei isännät johtoon. Samassa ajassa Verneri Virtanen joutui luistelemaan vaihtoaitioon huollettavaksi ja Reima-Ville Roos tuli hänen tilalleen tolppien väliin.

KOOVEE kuitenkin kuittasi johdon nopeasti ylivoimalle päästyään. Aku Kinnari ja Okko Kangasniemi petasivat avopaikan Samu Markkulalle, joka täräytti upealla laukauksella ottelun tasoihin. Virtanen pystyi palaamaan maalilleen, jossa hän saikin urakoida lopulta oikein urakalla.

Toisessa erässä KOOVEE joutui puolustamaan tiiviisti ja pelaamaan energiaa säästäen. Ketterä pyöritti peliä ja laukoi paljon, mutta Virtasen torjuntojen avulla takaiskuilta säästyttiin.

KOOVEE puolestaan pääsi toiselle erätauolle yllättäen johtoasemassa. Erän alkupuolella yhdestä harvoista hyökkäyksistään ohjasi Adam Wolin kiekon maalille ja se pomppasi Ketterän puolustajan luistimesta maaliin. Syöttöpisteet tähän maaliin Kangasniemelle sekä Markkulalle.

Kolmanteen erään KOOVEE lähti puolustamaan johtoaan. Se kestikin reilut yhdeksän minuuttia, ennen kuin Jere Vertanen pääsi tasoittamaan ottelun.

Pitkään KOOVEE oli kiinni yhdessä pisteessäkin, mutta lopulta Ketterän vyörytys tuotti johto-osuman, jota KOOVEE ei enää saanut kurottua kiinni. Vajaa neljä minuuttia ennen summeria Yegor Shekhovtsov vei kotijoukkueen johtoon.

KOOVEE haki tasoitusta vielä ilman maalivahtia, mutta siitä seurasi ainoastaan Valtteri Jeskanen tyhjään maalin laukoma 4-1osuma. Huikean hieno taistelu kuitenkin KOOVEElta, varsinkin 44 torjuntaa torjuneelta Virtaselta.

Seuraavan ottelunsa KOOVEE pelaa tulevana tiistaina, kun sarjaa johtava K-Espoo saapuu Hakametsään. Toivottavasti KOOVEEkin saa hiukan lisää pelaajia tuohon otteluun.