KOOVEE kamppailee kotiedusta pudotuspeleihin, Hakametsään saapuu karsintoihin valmistautuva Hokki

Mestiksen runkosarjaa on jäljellä kolme kierrosta ja panosta rittää vielä monelle joukkueelle. KOOVEE janoaa saada pudotuspeleihin kotiedun, mikä vaatii sijoittumisen neljän parhaan joukkoon. Tällä hetkellä joukkue onkin juuri neljäntenä, mutta takana on useampikin joukkue hyvin lähellä hamuten KOOVEEn ohittamista. Illan vastustaja on sarjanousija Hokki, joka jo valmistautuu kevään karsintoihin.

Hokki aloitti kauden erittäin hyvin ja oli pitkään pudotuspeliviivan yläpuolellakin. Nousijajoukkueen tahti kuitenkin on hiipunut ja se on valahtanut aina viimeiselle sijalle asti. Jumbosija on myös Hokille jo varmistunut, joten se saa rauhassa valmistautua alkaviin karsintapeleihin. Hokin pelit ovat viime aikoina sujuneet erittäin mollivoittoisesti, sillä se on nyt yhdeksän ottelun tappioputkessa. Heidän viimeisin voittonsa on helmikuun ensimmäiseltä päivältä ja nimenomaan KOOVEEsta.

Vaikka Hokilla onkin ollut vaikeuksia hyökkäyspelaamisessa ja varsinkin viimeistelyssä, niin löytyy heidän riveistään myös kaksi erittäin vaarallista hyökkääjää. Jarkko Harjula, joka pitkään johtikin Mestiksen pistepörssiä, on takonut tehot 22+27 ja häntä on hyvin säestänyt Tuomas Komulainen tehoin 14+28. Maalissa päävastuun on kantanut uransa tähän kauteen päättävä Teemu Seppänen, joka on ollutkin mies paikallaan kainuulaisten maalilla. Kokoonpanosta puuttuu varmuudella puolustaja Jere Kiviniemi, joka kärsii viiden ottelun pelikieltoa.

KOOVEE palasi keskiviikkona takaisin voittojen tielle kaadettuaan runkosarjan voiton varmistaneen Ketterän. Tuossa ottelussa joukkue pelasi tiiviisti ja järkevästi ja varsinkin nälkäisesti. Illan tehomiehiä olivat 1+1 tehoilla kultakypärä Janne Seppänen sekä alivoimamaalien expertti Erik Ahopelto. Illan kuningas oli kuitenkin maalivahti Ville Kolppanen, jolta nähtiinkin oikein kunnon show. Iltaan mahtui todella hienoja ja tärkeitä pelastuksia, loistavia pitkiä syöttöjä hyökkääjille sekä kärkikarvaajan harhatus puikottamalla.

Asenteen täytyy tänäänkin olla kohdillaan eikä pidä tuudittautua helppoihin pisteisiin. Sarjataulukko kun kertoo ainoastaan pelattujen pelien tilanteesta, yhtään se ei auta tulevaan peliin. Valmentajat Miikka Kuusela – Juha Selin – Jere Myllyniemi saavatkin olla tarkkana virittäessään joukkuetta illan peliin.

Ottelu alkaa klo 18.30 Hakametsässä ja ruuhkan välttämiseksi liput kannattaa hankkia ennakkoon.

Tervetuloa kannustamaan KOOVEE jälleen kotivoittoon!