KOOVEE kärsi ruman tappion vuoden avausottelussa

KOOVEE – Hokki 1-9 (0-6, 0-1, 1-2)

Hakametsässä palattiin takaisin Mestis-kiekon pariin vauhdikkaasti, kun KOOVEE sai vieraita Kajaanista. Viiden voiton putkessa ollut Hokki saapui Hakametsään nälkäisenä, kotijoukkue sen sijaan tuntui olevan vielä vatsat täynnä nakkeja ja perunasalaattia.

Avauserä:

Ensimmäinen 20 minuuttinen oli heikonta KOOVEEta miesmuistiin. Kaksinkamppailuhäviöitä, huolimattomia syöttöä ja toki epäonneakin. Hokki laukoi erässä 12 kertaa kohti maalia ja niistä puolet meni maaliin, joten ei paras päivä ollut kyllä maalivahdeillakaan. Samu Pakarinen otettiin vaihtoon neljän takaiskumaalin jälkeen ja tilalle luistellut Verneri Virtanen taipui vielä kahdesti.

Edes erän puolessa välissä päävalmentaja Miikka Kuuselan kovaääninen palaute aikalisällä ei herättänyt joukkuetta horroksestaan. KOOVEEkin tosin sai paikkoja aikaiseksi ja 11 kertaa kiekon Hokin maalia kohti, mutta Patrik Koivisto piti oman maalinsa koskemattomana.

Toinen erä:

Kovasti oli KOOVEEn kopissa asioita mietitty ja huomattavasti paremmin joukkue toisen erän aloittikin. Mukavasti kotijoukkue sai luotua painetta vieraiden päätyyn, mutta varsinaisia vaarallisia maalitilanteita eivät kuitenkaan saatu aikaiseksi. Kertaalleen KOOVEE pääsi ylivoimallakin kuparisen rikkomista yrittämään, mutta tuloksetta.

Hokki sen sijaan onnistui kertaalleen maalinteossa, kun Oskari Siiki iski joukkueensa seitsemänne osuman. Erän lopussa Hokille tarjottiin mahdollisuuksia lisäosumiin jopa kahden miehen ylivoimalla, mutta ne eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta.

Kolmas erä;

Päätöserä noudatti pitkälti toisen erän käsikirjoitusta, KOOVEE haki avausmaalia onnistumatta ja Hokki iski kaksi osumaa. Taistelutahtoa kotijoukkueelta vielä kuitenkin löytyi, sillä Kalle Hällfors uhrautuvasti heittäytyi kiekon eteen Hokin hakiessa lisäosumia.

Nollille KOOVEE ei kuitenkaan jäänyt, sillä ottelun viimeisellä minuutilla iski Santtu Hakanen ylivoimalla vuoden ensimmäisen maalin Okko Kangasniemen ja Samu Markkulan syötöistä.

Seuraavan ottelun KOOVEE pelaa lauantaina, kun Peliitat isännöi kotihallissaan Heinolassa. Paljon on KOOVEEn peliään parannettava, mikäli mielii pisteitä betonin keskeltä mukaansa napata.

Seuraava kotiottelu KOOVEElla on vasta ensi viikon lauantaina RoKi:a vastaan, sillä ensi viikolla joukkue käy tiistaina Kokkolassa Hermeksen vieraana ja vielä perjantaina Espoossa sarjakärki K-Espoota hasstamassa.