KOOVEE-kasvatti ja kolminkertainen maailmanmestari toi mitalit ja pokaalit näytille

KOOVEEssa jääkiekko-oppinsa saanut NHL-pelaaja Henri Jokiharju on harvinainen jääkiekkoilija; hän on ollut voittamassa U18, U20 sekä aikuisten MM-kultaa. Noista kaksi viimeisintä tulivat vielä molemmat tämän vuoden aikana. Henri ei todellakaan ole unohtanut juuriansa, vaan on kiitollinen kasvattajaseuralleen KOOVEElle. Tänään häntä juhlittiin seuran toimistolla kakkukahvien kera ja paikalla oli hänen kolme kultaista mitaliaan sekä mestaruuspokaalit tämän vuoden kisoista.

Kolmen MM-kullan mies Henri Jokiharju

Paikalle oli kutsuttu hänen juniorivuosiensa valmentajat sekä KOOVEEn tämän hetken junioreita. Henri kirjoitteli nimikirjoituksia ja poseerasi lukuisissa yhteiskuvissa lehdistölle annettujen haastatteluiden lomassa.

Juha Jokiharju, Timo Hokkanen, Henri Jokiharju, Tomi Kylmäniemi sekä Kalle Putula. Jouko Myrrä ei valitettavasti päässyt mukaan

Henri haluaa olla esimerkkinä KOOVEEn junioreille ja muistuttaa siitä, että ei todellakaan tarvitse olla liigaseuran juniori päästäkseen jääkiekossa pitkälle. KOOVEElla on loistavat valmentajat sekä olosuhteet junioreiden kehittämiseen.

 

Pyry Stenvall pääsi idolinsa kainaloon

Henri matkustaa takaisin Pohjois-Amerikkaan viikon päästä. kesällä Chicagosta Blackhawksista Buffalo Sabresiin kaupattu nuorukainen haluaa vakuuttaa uuden seurajohdon kyvyistään ja vallata paikan NHL-joukkueesta.

Käy katsomassa Henrin antama haastattelu Jatkoajalle täältä: https://youtu.be/4WLiXmFRUuU

KOOVEE kiittää Henriä tapahtumasta ja toivottaa hänelle tsemppiä ammattilaiskaukaloihin!