KOOVEE käy K-Vantaan kimppuun Hakametsässä

KOOVEEta on kohdannut melkoinen loukkaantumissuma, sillä sivussa on useampikin hyökkääjä. Paikkaajia tulee omista junioreista sekä molemmista liigaseuroista. Avausvoittoaan metsästävä KOOVEE lähtee runsaasta pelaajaliikenteestä huolimatta itsevarmana sekä luottavaisena K-Vantaata kaatamaan.

Myöskään K-Vantaa ei ole vielä voittoa tämän kauden Mestiksessä napannut, mutta on yhdellä jatkoaikatappiolla kuitenkin yhden pisteen onnistunut naaraamaan. Tuon pisteen he nappasivat avauskierroksella K-Espoota vastaan, lauantaina puolestaan Savonlinnassa oli SaPKo vantaalaisia parempi.

Vantaalaiset ovat jälleen kasanneet melkoisen kiinostavan rosterin ja lukeutuvat alun haparoinnista huolimatta sarjan kärkijoukkueisiin. Miro-Pekka Saarelaisen sekä Erik Embrichin paluut lohipaitaan takaavat hyökkäyspelissä olevan ratkaisuvoimaa. Yhteistyö KHL-seura Jokereiden kanssa antaa vantaalaisille käyttöön lupaavia nuoria pelaajia, jotka ovat vielä matkalla huipulle.

Toki K-Vantaan hyökkäyspeli on ollut jäässä kahden ensimmäisen kierroksen aikana, sillä molemmissa otteluissa se on pystynyt ainoastaan yhden maalin tekemään. Enempää ei heille saa Hakametsässäkään antaa, mikäli KOOVEE aikoo täyden pistepotin itselleen napata.

KOOVEElla on myös ollut ongelmia viimeistelyssä, mutta paikkoja se on saanut kuitenkin hyvin luotua. Tilannetta ei helpota se, että aika moni hyökkääjistä on poissa loukkaantumisten vuoksi. Uusia sopimuspelaajia ei aivan heti löydy, mutta onneksi paikkaajia saadaan läheltä. Viisikkopelaamiseen luonnollisesti pelaajien vaihtuminen vaikuttaa, mutta KOOVEEn leirissä ollaan kuitenkin vakuuttuneita siitä, että jalkeille saadaan iskukykyinen joukkue.

Poissa ovat tänään:

Eppu Varjamo: pelikiellossa

Aleksi Ojala: 2-3 kk

Eemeli Mäki: 2 vk

Ville Nieminen: 1 vk

Janne Seppänen: päivä kerrallaan

Henri Tuominen: päivä kerrallaan

Ottelu alkaa tänään klo 18.30. Liput kannattaa ostaa ennakkoon https://www.seat4.me/tapahtumat/koovee

Muista vielä tänään voimassa oleva kausikorttitarjous ja hanki se täältä: https://www.seat4.me/kausikortti/koovee/koovee-mestis-kausikortti-99-e

Yhteistyökumppanimme FinTurk Consulting tarjoaa tänäänkin kaikille halliin saapuville kasvomaskin.