KOOVEE käy Kiekko-Poikien kimppuun

Keskiviikkoilta huipentuu Hakametsässä KOOVEEn kohdatessa Joensuun Kiekko-Pojat. Sarjassa viidentenä majaileva Kiekko-Pojat on hiukan yllättäen kolmen ottelun tappioputkessa, joten vierasjoukkue on varmasti ärsyttetty sekä vaarallinen.

Kiekko-Poikien kolme edellistä ottelua on siis päättynyt tappioon, vastustajina ovat olleet Hermes RoKi sekä K-Vantaa. Joukkueen selkeästi paras pistemies on tsekkiläishyökkääjä Nicolas Werbik (16+27) ja yhtä selkeästi toisena on amerikkalaishyökkääjä Aaron Miller (18+14). Ykköstorjujan viittaa kantaa tamperelaislähtöinen Leevi Nikkinen (92.20%).

KOOVEE palasi pitkältä tauoltaan lauantaina, eikä pystynyt vielä puristamaan voittoa SaPKo:sta. Nyt joukkue on saanut kuitenkin harjoitella jälleen hyvin ja on valmis taistelemaan voitosta. Jani Nymanin ollessa vielä sivussa, on kultainen kypärä taitavan Janne Seppäsen (5+12) päässä. Kypärää himoitsee päähänsä myös toinen taitoniekka, sillä Eppu Varjamo (3+12) hengittää ihan tuntumassa. Maalissa jatkaa hurjassa vireessä oleva Verneri Virtanen (92.16%). Kokoonpanoon palaavat Henri Tuominen ja Joona Korhonen.

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet toisensa kahdesti, molempien voittaessa oman kotiottelunsa. Viime kauden viidestä kohtaamisesta KOOVEE voitti kaksi.

Halliin pääsee edelleen 50% yleisökapasiteetista eli 3650 katsojaa maksimissaan. Liput kannattaa ostaa etukäteen verkosta: https://www.seat4.me/tapahtuma/koovee/koovee-jokp-2022

Opiskelijakortillahan pääsee loppukauden otteluihin ilmaiseksi.