KOOVEE käyttää tauon hyväkseen harjoittelemalla hyvin ja tehokkaasti

Mestis on ollut koronan vuoksi tauolla koko joulukuun, eikä pelejä todennäköisesti päästä pelaamaan kuin vasta tammikuun puolen välin jälkeen. Pelaamattomuus on aiheuttanut vakavia taloudellisia ongelmia usealle joukkueelle ja pelaajia sekä toimihenkilöitä on muualla jouduttu lomauttamaan. KOOVEE on siltä kuitenkin välttynyt ja onkin käyttänyt tauon tehokkaasti harjoitteluun. Päävalmentaja Juuso Hahl oli erittäin tyytyväinen joukkueensa toimintaan keskiviikon aamuharjoitusten jälkeen.

Olemme harjoitelleet kyllä erittäin hyvin. Teimme ensin kolmen viikon pienryhmäjakson, missä harjoiteltiin jäällä vähän semmoisia asioita, mitä normaalisti ei kauden aikana oikein tehdä. Fysiikkapuolella puolestaan tehtiin perusharjoittelujaksoa.  Sen jälkeen toinen kolmen viikon harjoittelujakso, jossa mennään koko joukkueena ja harjoitellaan enemmän puhtaasti viisikkopelillisiä asioita.

KOOVEE palaa peleihin sarjataulukon sijalta kolme, edellään ainoastaan IPK sekä K-Espoo. Tauon aikainen harjoittelu tähtää luonnollisesti joukkueen huippukuntoon saamiseksi kevään ratkaiseviin koitoksiin.

Henkisesti, pelillisesti ja fyysisesti tehdään kaikki asiat kokoajan niin, että olemme mahdollisimman valmiita kun pelit alkaa. Ennen kaikkea panostamme vielä siihen, että peli kehittyy koko ajan kohti kevättä ja olemme parhaimmillamme sillä hetkellä kun pitääkin olla.

Koska osa joukkueista on osittain joutunut lopettamaan harjoittelunsa tauon aikana, on KOOVEElle harjoitusten täysipainoisesta jatkumisesta myös etua pelien jatkuessa.

Siten on kyllä suunnitelmat tehty, ja haluttu pitääkin se toiminta semmoisena, että tästä on meille hyötyä ja pyritään nimenomaan rakentamaan kilpailuetua tästä. Tietenkin aika näyttää onnistutaanko siinä, mutta tällä hetkellä on vahva usko siihen, että hyvä tekeminen tauolla tuottaa meille hyvän loppukauden.

Osalla Mestiksen seuroja taloudellinen tilanne on todella heikko. Onpa ilmoille jopa heitetty konkurssin uhkia. Juuso toivookin, että toiminta normalisoituisi mahdollisimman pian eikä mikään seura joutuisi lyömään lappua luukulle.

Korona vaikuttaa tietenkin kaikkiin palloilusarjoihin Suomessa, se on selvää. Toivotaan, että kaikki pystyisivät kauden pelaamaan loppuun ja seurat säilyvät niillä sarjatasoilla, millä niiden kuuluukin olla.

Juuso lähtee Uuden Vuoden viettoon luottavaisin mielin joukkueensa suhteen. Kilpailukykyinen joukkue astelee kaukaloon, kunhan nyt ensin saadaan lupa pelata.

Kaukalossa nähdään tietenkin samoja asioita, mitä hyvin saatiin näkymään syyskaudellakin. Pelasimme aika hyvää viisikkopeliä koko se pätkä, mikä päästiin pelaamaan. Saatiin sitä jopa kehittymäänkin. Kevätkaudella nähdään yhtenäinen KOOVEE, joka rytmittää hyvin peliä ja pelaa ennen kaikkea joukkueena hyvin.

KOOVEE toivottaa kaikille kannattajilleen erittäin hyvää Uutta Vuotta 2021. Olkoon se huomattavasti vanhaa vuotta parempi!