KOOVEE KELLISTI KÄRKIJOUKKUEEN

KOOVEE – Hermes 3 – 2  (1-1,1-0,1-1)

Avauserässä vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Ottelu alkoi erittäin vauhdikkaasti, jopa liiankin sillä molemmilla joukkueilla meinasi kiekko karata lavasta useamman kerran. Tilanteita siunaantui molempiin päätyihin tasaiseen tahtiin. Avausmaalin iskee Hermes, joka ylivoimallaan ei onnistunut tulosta saamaan. Miika Tiihonen yllättää puolustajan jaloista ampumallaan laukauksella maalivahti Tomi Riostelin ja vie vieraat 0-1 johtoon. KOOVEElla on kaksikin läpiajoa, mutta sekä Riku Sihvonen että Vili-Jesper Koivula joutuvat toteamaan Justus Annusen olevan kelpo vireessä. Erän viime3isellä minuutilla onnistuu KOOVEE iskemään tasoituksen, kun Koivula onnistuu Sami Tammisen ja Julius Valtosen syötöistä iskemään kiekon maaliin.

KOOVEE iskee jälleen erän viimeisellä minuutilla

Toiseen erään KOOVEE tuli nälkäisempänä ja saikin luotua useita tilanteita vieraiden maalille. Tulosta ei kuitenkaan saatu aikaiseksi ja Hermeskin pääsi mukaan tempoon. Vieraat alkoivat hiukan tuskastua omaan saamattomuuteensa ja tunteetkin alkoivat hiukan lämmetä. Tuomaristo pystyi kuitenkin pitämään ottelun hyvin hallussaan. KOOVEE onnistui kertaalle iskeä kiekon jo ohi Annusen, mutta sitä maalia ei hyväksytty paitsion vuoksi. Muutamaan otteeseen saatiin myös tolpat kilahtelemaan, mutta erän ainoaa osumaan jouduttiin odottamaan aina päätösminuutille asti. Ylivoimamaalien erikoismies Riku Sihvonen pääsi iskemään johto-osuman Tammisen ja Ville Salorannan esityöstä.

Vieraat painostavat rajusti, mutta pisteet jäävät Hakametsään

Kolmanteen erään Hermes tuli sisuuntuneena ja hallitsikin erää lähes kokonaan. KOOVEEn puolustuspelaaminen oli kuitenkin mallikasta ja vieraat saatiin pidettyä hyvin aisoissa. KOOVEE onnistuu tekemään erän avausmaalin ylivoimalla, kun Valtonen täräyttää kiekon verkon perukoille. Hermes yrittää lopussa kavennusta ilman maalivahtia ja onnistuukin siinä. Sebastian Moberg jää vapaaksi ja onnistuu yllättämään loistavasti pelanneen Ristelin. Se jää lopulta ottelun viimeiseksi maaliksi ja KOOVEE ottaa kauden ensimmäisen voittonsa Hermeksestä