KOOVEE kohtaa Hakametsässä hallitsevan mestarin

KOOVEE palaa vieraskiertueeltaan Hakametsään tänään ja saa vastaansa hallitsevan mestarijoukkue Ketterän. Imatralaiset ovat tälläkin hetkellä korkealla sarjataulukossa, sillä joukkue on toisena heti KeuPa HT:n perässä. KOOVEEn sijoitus on ennen tätä iltaa yhdeksäs, joten vieraat lähtevät ennakkosuosikkina otteluun.

Ketterä on todellakin ollut kovassa vireessä koko syyskauden, sillä perjantaina heiltä katkesi peräti 11 ottelun tappioton putki. Imatralaisten tehokkain on ollut lähes 700 liigapelin konkari Elmeri Kaksonen (5+3=8), joka muistetaan Tampereella neljästä Tapparassa vietetystä kaudesta. Kahdeksaan pisteeseen on yltänyt myös Henry Karjalainen (1+7=8) ja pisteen päässä heistä majailee 17 KHL-peliäkin pelannut venäläinen Yegor Chizhikov (4+3=7). Maalilla Severi Auvinen (88.76%) on pelannut neljä ja Santeri Lipiäinen (87.23%) kaksi ottelua.

KOOVEE kärsi viime viikolla kaksi jatkoaikatappiota, kun vierasmatka ulottui Kajaaniin sekä Rovaniemelle. Loukkaantumisista kärsinyt kotijoukkue saataa jo tänään saada Eemeli Mäen riveihinsä, hänen ja Joona Korhosen tilannetta tutkitaan vielä iltapäivään saakka.  KOOVEEn kultaista kypärää kantaa koko mestiksen pistepörssiä johtava Juho “Dogi” Liuksiala (4+7=11). Hänen takaan ovat hurjaan vireeseen nousseen ykkösketjun muut hyökkääjät Santeri Sillanpää (2+5=7) sekä Jani Nyman (3+3=6). Ykköstorjujana on ollut Joonas Valtonen (88.17&), mutta tänään saattaa tolppien väliin astella liigasta lainavahti.

Ottelu alkaa tuttuun ja turvalliseen tapaan klo 18.30 Hakametsän hallissa. Nähdään hallissa!