KOOVEE kohtaa illan ainoassa ottelussa TUTO Hockeyn

Mestis pyörähtää maaottelutauon jälkeen käyntiin yhdellä ottelulla, jossa KOOVEE kohtaa Kupittaalla TUTO Hockeyn. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa alavireisesti ja löytyvätkin karsintaviivan alapuolelta.

TUTO on tällä hetkellä sarjataulukon viimeisellä sijalla, kerättyään yhdeksän pistettä pelaamistaan 12 ottelusta. Turkulaiset jäivät tauolle vierastappiolla K-Espoota vastaan, mutta sitä edelsi kuitenkin kotivoitto KeuPa HT:stä. TUTO:n kultainen kypärä on 3+7 tehopisteet iskeneen Joonas Larinmaan hallussa. Heidän sisäisessä pistetilastossaan on toisena hiukan yllättäen puolustaja Mikke Levo, jonka avut on aikaisemmin olleet enemmän puolustuspelaamisessa. Torjuntavastuun ovat melkoisen tasaisesti jakaneet tänään aloittava Jere Huhtamaa sekä Tuomas Aalto.

Maanantaina TUTO ilmoitti saaneensa kaksi lainapelaajaa Sportista, hyökkääjät Joni Nikon sekä Lari Heikkisen. Heidän pelaamisensa tänään KOOVEEta vastaan ei tätä kirjoitettaessa ole vielä ratkennut.

Myös KOOVEE palaa tauolta tappio niskassaan, sillä Vantaalla joukkue kärsi 5-3 tappion puolitoista viikkoa takaperin. KOOVEE on nyt neljän tappion putkessa, jota uuden päävalmentajan johdolla lähdetään katkaisemaan. Eilen julkaistiin Miikka Kuuselan korvaavan Vesa Viitakosken, joten pitkää valmistautumisaikaa ei hänelle päästy antamaan.

Pelaajaliikennettäkin tapahtuu molempiin suuntiin. Kokenut keskushyökkääjä Tomi Iso-Mustajärvi palaa takaisin Mestikseen ja pelaa jo tänään KOOVEEn paidassa. Sen sijaan laitahyökkääjä Ville Niemisen sopimus on yhteisymmärryksessä purettu. Nieminen on lähes koko syksyn ollut sivussa alaraajavaivojen vuoksi ja hän kuntouttaa nyt itseään kaikessa rauhassa. Toivottavasti tämä ikitaistelija saa vielä itsensä pelikuntoon.

Ilveksestä lainalle saapuu uutena pelaajana tsekkiläinen Jakub Kos, joka on seitsemässä liigaottelussa kerännyt kaksi syöttöpistettä. Ässistä Juuso Wallin odotetaan palaavaan takaisin lainalle. Kultakypärä on tänään 17-vuotiaan tulevaisuuden lupauksen Jani Nymanin harteilla. Ruotsiin lähteneellä Juho Liuksialalla on vielä eniten pisteitä ja pirteän syksyn pelanneella Santeri Sillanpäällä toiseksi eniten, mutta hän on pienen loukkaantumisen vuoksi sivussa muutamasta ottelusta. Nyman on Mestiksessä iskenyt kahdeksassa ottelussa peräti 12 tehopistettä. Samalla hän ehtinyt pelata Ilveksessä niin Liigaa kuin U20-pelejä sekä edustaa Suomea sekä U20-että U18-joukkueissa.

Kupittaalla ottelu alkaa tänään tuttuun tapaan klo 18.30.Kotisohville ottelun toimittaa katsottavaksi C More.

Hakametsässä pelataan jo ylihuomenna torstaina, SaPKon luistellessa vastustajaksi. Tervetulo silloin kanuustamaan KOOVEE kotivoittoon!