KOOVEE kohtaa kärkiottelussa Ketterän

Mestiksen kuntopuntarin kuumin joukkue Ketterä nousi sunnuntaina sarjan kärkeen, otettuaan jo viidennen perättäisen voittonsa. KOOVEElla on tosin yhtä paljon pisteitä, mutta maaliero aavistuksen verran heikompi.

Ketterä osoitti viime viikolla rautaista kuntoaan voitettuaan viidessä päivässä peräti neljä ottelua. Sen saaliiksi joutuivat KeuPa HT, Hermes sekä kahdesti RoKi. Valmentajavelho Maso Lehtonen, joka hiljattain sopi myös jatkosopimuksen imatralaisten kanssa, on saanut joukkueensa viritettyä kovaan kuntoon. Ketterän puolustuspelaaminen on Mestiksen eliittiä ja sille onkin tehty selvästi vähiten maaleja. Eikä hyökkäystäkään pidä aliarvioida, sillä sarjan maalitykki löytyy imatralaisten riveistä. Rasmus Hämäläisellä on nyt kasassa 23 maalia ja valinta Mestiksen viikon pelaajaksi oli aivan paikallaan. Häntä tukevat mainiosti Jaakko Lantta sekä Aku Kestilä, joilta tulivoimaa on myös mukavasti löytynyt läpi kauden. Maalivahtien pörssiä johtaa niin ikään Ketterän mies, sillä Santeri Lipiäisen selän taakse on isketyy kiekkoja keskimäärin 2,26 per ottelu. Mielenkiintoinen nimi on myös huhuissa ensi kaudeksi Ilvekseen yhdistetty puolustaja Santeri Airola, joka on myös NHL:ään varattu lupaava nuorukainen.

Kauden kaksi aikaisempaa kohtaamista ovat päättyneet vierasvoittoihin, joten tuon putken jatkaminen sopisi ainakin KOOVEElle. Tosin, syksyn Suomen cupin otteluissa puolestaan molemmat voittivat omat kotiottelunsa ja Ketterä lopulta jyräsi itsensä jälleen cupin voittajaksikin.

KOOVEE kärsi viikonloppuna tappiot sekä IPK:lle että Hokille ja pitkä kahdeksan ottelun mittainen voittoputki on enää muisto menneestä. Tänään KOOVEEn maalille luistelee jälleen todella kokenut maalivahti, sillä Ville Kolppanen on nyt pelivuorossa. Myös kuukauden tulokkaaksi valittu Roby Järventie palannee kokoonpanoon. KOOVEEn hyvä tammikuu toi myös muita valintoja, sillä kuukauden All Stars-kentälliseen valittiin sekä pistepörssin kakkosmies Janne Seppänen että puolustajien pisteykkönen Jimi Kuronen. KOOVEEn sisäisen pistepörssin kesken käydäänkin kova taistelu, sillä Seppäsen haastajaksi on jälleen noussut alkukauden kultaista kypärää kantanut Otto Mäkinen, joka on jälleen päässyt loistovireeseen.

Ottelu alkaa Imatralla klo 18.30 ja nyt tosiaan kannattaa virittää kanava Ruutu Urheilulle, sillä selostajana on nekalalainen kultakurkku Jani Saari.

Lauantaina pelataankin helmikuun ainoa kotiottelu, kun klo 17 vastaan luistelee viikon alussa valmentajaansa vaihtanut Kokkolan Hermes. Hermestä käskyttää jatkossa tuttu mies eli Ari-Pekka “Maukka” Pajuluoma.

Tervetuloa lauantaina kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!