KOOVEE kohtaa myöhäisillan ottelussa Ilveksen U20-nuoret

KOOVEEn viikon ensimmäinen vierasottelu pelataan tutussa ja turvallisessa Haka 2-hallissa. Naapurissa kun samaan aikaan pelataan Liigan lanseeraamaa uutta 3v3 SuperSeries -sarjaa.

Isäntänä toimii Ilveksen U20-joukkue, jonka perämisessä ovat KOOVEEn viime kauden valmentajakaksikko Miikka Kuusela – Juha Selin. Heille tämä on viimeinen harjoitusottelu ennen viikon päästä alkavaa U20 SM-Liigan alkukarsintaa. Heidän riveissään nähdään varmasti tulevaisuuden pelaajia, joista osa kantaa jossain vaiheessa myös KOOVEE-paitaa.

KOOVEE on nyt kaksi peliä pelannut, joista sarjanousija FPS voitettiin, mutta Peliitat nappasi voiton matkaansa viikko sitten. KOOVEE testaa vielä useampaa nuorta pelaajaa, joten kokoonpano on Dynamolla myös melkoisen nuorekas.

Ottelun alkamisaika on varsin erikoinen ja parkkipaikkojen suhteen Hakametsän läheisyydessä saattaa olla täyttä. Saavu siis otteluun hyvissä ajoin. Otteluun on vapaa pääsy, mutta katsojamäärää on jouduttu rajoittamaan. Maksimikatsojamäärä on 280, joten huomioikaa tämäkin.

Pidetään huoli sekä omasta että muiden turvallisuudesta saapumalla halliin ainoastaan täysin terveenä. Huolehditaan turvaväleistä niin katsomoissa kuin kioski- ja vessajonoissa sekä huolehditaan käsihygieniasta.