KOOVEE kohtaa tänään KeuPa HT:n Hakametsässä

Tampereen KOOVEE pääsee vihdoin pelaamaan Mestistä myös kotikaukalossa. Kolmen vieraspelin jälkeen pelaaminen kotiyleisön edessä tuntuu varmasti hienolta.

KeuPa on sarjassa viidentenä, mutta ainoastaan kaksi pistettä kärjessä olevaa KOOVEE:ta perässä ja yhden ottelun vähemmän pelanneena. Voidaan siis hyvin kutsua tätä ottelua kärkiotteluksi.

KOOVEE pelasi viime viikolla ainoastaan kertaalleen, voittaen Ketterän Imatralla 1-4. Myöskään KeuPa:lle ei pelejä yhtä enempää kertynyt, mutta se puolestaan hävisi ainoan ottelunsa kotona SaPKo:lle. Joukkueet ovat jo kertaalleen Mestiksessä toisensa kohdanneet, tuolloin KeuPa kaatoi KOOVEE:n kotonaan peräti 6-1. Syksyn harjoitusotteluissa joukkueet kohtasivat kahdesti. Näistä KOOVEE voitti ensimmäisen ja toinen päättyi tasatulokseen.

Joukkueiden erikoistilannepelaaminen menee ristiin:

YV%: KOOVEE 24,32% – KeuPa 13,89% eli selkeästi etu KOOVEE:lle

AV%: KOOVEE 77,14% – KeuPa 83,72% eli vastaavasti selkeä etu KeuPa:lle

KOOVEE:n tehokkain pelaaja on ollut Otto Mäkinen, joka on kerännyt tehot 2+9=11. KeuPan kultakypärää puolestaan kantaa Jesse Pelamo 3+8=11 tehoilla.

Halliin kannattaa saapua hyvissä ajoin, sillä D-kulmauksessa kuullaan molempien joukkueiden valmentajien ennakkotunnelmat ja heille voi myös yleisö esittää kysymyksiä.

Hallissa järjestetään Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden toteuttama asiakastyytyväisyyskysely KOOVEE Hockey Oy:lle, johon kaikkien halliin saapuneiden toivotaan vastaavan. Kyselyyn on mahdollista vastata myös sähköisesti. Kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa luovuttaneiden kesken arvotaan 3kpl aitiotiloja pääsylippuineen KOOVEE:n kotiotteluun.

Tervetuloa kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!