KOOVEE lähtee luottavaisena perjantaina alkavaan Mestis-kauteen

Tampereen KOOVEE putosi täpärästi Suomen cupin finaalista hävittyään perjantaina voittolaukauskilpailussa Imatran Ketterälle. Kovin tavoittein cupiin lähtenyt joukkue oli luonnollisesti todella pettynyt putoamiseen ja viikonloppu menikin sitä sulatellessa.

Tällä viikolla joukkue onkin kääntänyt katseensa perjantaina alkavaan Mestis-kauteen. Kausi alkaa KOOVEE:n osalta kolmella kotiottelulla, joten kannattajilla onkin nyt oiva tilaisuus kannustaa vahvasti uudistunut joukkue maksimitulokseen. Kotiyleisön tukea myös tarvitaan, sillä Mestis on todella tasainen ja laadukas sarja, jossa helppoja otteluita ei ole lainkaan. Alussa vastaan luistelevat vielä sarjan kärkipäähän arvioidut Hermes, SaPKo sekä K-Vantaa.

KOOVEE:n kokenut kapteeni Mikko Pukka odottaa alkavaa kautta vesi kielellä. Kotinurkilleen ulkomailta palannut Pukka tuo joukkueeseen kokemusta ja johtajuutta ja tuntee itsekin nuortuvan energisen joukkueen mukana. Katso kapteenin haastattelu alla olevalta videolta:

Myös joukkueen uusi päävalmentaja Miikka Kuusela lähtee kauteen luottavaisin mielin. KOOVEE on saanut treenata nyt ammattimaisesti elokuun alusta alkaen ja hyvähenkinen joukkue pelaa katsojankin silmää miellyttävää kiekkoa. Kuuselan mietteet kuultavissa alla olevalta videolta:

 

Vältä ruuhkat ja osta lippusi ennakkoon: https://www.seat4.me/tapahtumat/koovee

Muista myös otteluinfo: https://tampereenkoovee.fi/uutiset/perjantaina-koovee-hermes-info-otteluun-saapuville/

Tervetuloa kannustamaan KOOVEE voittoon!