KOOVEE matkaa K-Vantaan vieraaksi

Tämän viikon avausottelussaan KOOVEE kohtaa vieraskaukalossa hyvässä vireessä olevan K-Vantaan. Alkukauden nihkeästi aloittanut vantaalaisjoukkue on piristynyt selvästi valmentajanvaihdoksen jälkeen ja lähtee tähän otteluun neljän voiton putkessa. Viime lauantaina K-Vantaa pöllyytti Kajaanissa sarjanousija Hokkia 1-7 luvuin, joten tarkkana saa KOOVEE-puolustus tänään olla.

Vantaalaisten tehokkain pelaaja on ollut Harri Kainulainen tehoilla 5+10. Tuttuja nimiä löytyy kokoonpanosta myöskin, sillä viime kaudella KOOVEE-paidassa viillettäneet Julius Valtonen sekä Erno Hopponen edustavat nykyisin K-Vantaata. Maalinsuulla isännillä on Aleksanteri Heiskanen, jolta voi odottaa näyttäviä torjuntoja.

Myös KOOVEE on voittoputkessa, putki on nyt kolmen ottelun mittainen. Viime viikoilla vieraissa kaatuivat sekä TUTO että Peliitat 3-4 -lukemin. Lokakuun alussa joukkueiden kohdatessa Hakametsässä, oli KOOVEE 6-3 vantaalaisia parempi.

KOOVEE:n kultaista kypärää kantaa Otto Mäkinen tehoilla 2+14, mutta Janne Seppänen hengittää hänen niskaan ainoastaan pisteen päässä. KOOVEE:lla maalissa mainioita otteita jatkaa Eetu Mäkiniemi.

Ottelu alkaa klo 18.30 ja on luonnollisesti katsottavissa Ruutu Urheilun kautta.