KOOVEE matkaa karhunkaatoon Poriin

Suomen Cup on edennyt kolmanteen vaiheeseen, jolloin myös Mestiksen joukkueet hyppäävät kilpailuun mukaan. Joukkueet ovat jaettu kahdeksaan kolmen joukkueen lohkoon, joista vain voittajat pääsevät jatkoon. KOOVEEn kanssa samassa lohkossa pelaavat TUTO Hockey sekä Karhu HT.

Tänään KOOVEE matkustaa Poriin, jossa viime kauden Suomi-sarjan mestari Karhu HT isännöi ottelua. Liigajoukkue Ässien kanssa yhteistyötä tekevä Karhu HT on hyvin organisoitu Suomi-sarjan joukkue, joka lähitulevaisuudessa saatetaan nähdä Mestiksessäkin. Omista sopimuspelaajistaan tunnetuin on 29-vuotias puolustaja Riku Väkiparta, jolta löytyy 167 mestisottelua vyöltään. Kaudella 2017-18 hän pelasi KOOVEEssakin muutaman ottelun lainalla. Odotettavissa on, että Karhu saa apuja Ässistä, joten vaarallinen joukkue Porissa KOOVEEta odottaa.

Päävalmentaja Vesa “Vesku” Viitakoski lähtee otteluun luottavaisin mielin.

Lähdemme pelaamaan hyvää, energistä sekä kamppailuhalukasta peliä. Jos siihen päästään, niin tuloskin on varmasti hyvä. Enemmän mua kuitenkin kiinnostaa se tapa, millä me pelaamme.

KOOVEEn kokoonpano ei vielä ole se, millä joukkue kolmen viikon päästä aloittaa Mestiksessä. Parin-kolmen pelaajan kanssa on vielä neuvottelut käynnissä ja yhteistyöseura Ilveksen pelaajat puuttuvat vielä parin viikon ajan. KOOVEE saa kuitenkin jalkeille Veskun mielestä mielenkiintoisen ja nälkäisen joukkueen.

Hovisen Miro on hiukan ollut kipeänä ja Seppäsen Jannen paperit koitamme saada kuntoon ennen illan peliä. Tässä on nyt hyvä näyttöpaikka omille nuorille pelaajille, ja vähän kokeneemmillekin.

Vastustaja Karhu HT:tä ei Veskun mukaan pidä lainkaan aliarvioida, vaikka joukkue sarjaporrasta alempana pelaakin. Vastustajan kokoonpano on täysi arvoitus, mutta Veskun katseet ovatkin pelkästään omassa tekemisessä.

En ole yhtään perehtynyt vastustajaan, eikä kyseessä missään nimessä ole vastustajan väheksyminen. Kyseessä kuitenkin viime kauden Suomi-sarjan mestari. Oman urani aikana olen nähnyt niin paljon yllätyksiäkin, että tiedän kaiken olevan mahdollista. Meidän oma tekeminen on se, mihin haluan kiinnittää oman huomioni pelkästään.

KOOVEEn kokoonpanossa nähdään tänään varsinkin yksi todella mielenkiintoinen nimi, kun Jimi Palanto on nostettu kakkosjoukkueesta mukaan syyskuun ensimmäisiin peleihin. 31-vuotias hyökkääjä on viime vuosina iskenyt kovia tehoja II-divisioonan peleissä ja on harjoituksissa osoittanut taitojen olevan vieläkin hyvässä tallessa.

Ottelu alkaa Porissa klo 19, mutta ilmeisesti ei ole nähtävissä kuin livenä paikan päällä. Lauantain kotiottelu TUTO Hockeyta vastaan pelataan Haka 2:ssa klo 16 alkaen, tervetuloa silloin kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!

KOOVEEseen palannut taitava hyökkääjä Janne “Jape” Seppänen johdattaa joukkuettaan kohti alkavaa kautta luottavaisin mielin. Japen papereita odotellaan vielä Slovakiasta saapuvan Suomeen, joten hänen pelaamisensa tänään on vielä epävarmaa.