KOOVEE matkaa Keuruulle pistejahtiin

Eilen kolms erä koitui KOOVEElle kohtalokkaaksi Hakametsässä Jokipoikia vastaan. Tänään on pelin parannuttava, mikäli paluu voittojen tielle halutaan aloittaa Keuruulta. KeuPa HT on ollut tällä kaudella erittäin hankala vastustaja KOOVEElle, sillä se on voittanut kaikki kolme edellistä kohtaamista. Erikoistilanteet saattavat tänäänkin olla ratkaisevassa roolissa, sillä joukkueilla on Mestiksen heikoimmat alivoimaprosentit.

KeuPa HT näyttää selättäneen pitkään kestäneen heikon jaksonsa ja on nyt kahden ottelun voittoputkessa. Alla on nyt kotivoitot niin TUTO:sta kuin Peliitoistakin. Keuruulaisten tehot ovat olleet lähinnä kolmen Jannen varassa, Kumpulainen, Kettunen sekä Väyrynen ovat keränneet eniten pisteitä. Päävastuun torjuntatöistä on kantanut Niko Parkkinen.

KOOVEEn parasta osaamista eilisessä pelissä oli ykkösketjun peli. Liigasta palannut Janne Seppänen syötti kaikki kolme maalia ja kasvatti johtoaan joukkueen sisäisessä pistepörssissä. Jere Helenius iski maaleista kaksi ja Roby Järventie yhden. Tuo ketju pysyykin kasassa tämän illan otteluun, mutta muihin on pieniä muutoksia luvassa. Kokoonpanoihin palaavat Matias Simontaival, Karri Aho sekä Saku Salminen. Puolustuksesta jää pois eilen kiekon kipeästi jalkaansa saanut Jimi Kuronen ja hyökkäyksestä tilaa antaa eilen debyyttinsä pelannut nuori Oskari Jäättelä. Maalissa jatkaa Tomi Risteli.

Ottelu alkaa tänään Keuruulla klo 17 ja on katsottavissa Ruutu Urheilun kautta. Keskiviikkona joukkue matkustaa Turkuun TUTO Hockeyn vieraaksi ja Hakametsässä pelataan viikon päästä sunnuntaina Peliitat kohdaten.