KOOVEE matkaan Turkuun TUTO:n kimppuun

Mestiksen tämä viikko alkaa KOOVEEn osalta vierasottelulla Turussa TUTO Hockeyn vieraana. Kahden ottelun voittoputkessa oleva KOOVEE kaipaakin kuumeisesti pisteitä, sillä viimeinen pudotuspelipaikka on pelin enemmän pelanneen RoKi:n hallussa kahdeksan pisteen päässä.

Isäntäjoukkue TUTO on sarjan kärkijoukkueita, sijoitus on nyt kolmas 54 pisteellä. Turkulaisillakin on voitto takanaan, sillä lauantaina he nappasivat voiton K-Espoosta.

Kauden kaksi aikaisempaa keskinäistä kohtaamista ovat päättyneet KOOVEEn voittoihin. Hakametsässä marraskuussa KOOVEE voitti Santtu Hakasen voittolaukauksella 4-3 ja joulukuussa Turussa 1-3 vierasvoitto irtosi Samu Markkulan, Niko Lahtisen ja Jere Kivimäen osumilla.

Hakametsässä Mestistä pelataan seuraavan kerran tämän viikon perjantaina RoKi:n saapuessa vieraaksi. Ottelu on samalla opiskelijoille suunnattu tapahtuma, johon opiskelijakortilla saa pääsylipuista sekä baarituotteista tuntuvat alennukset. Opiskelijan pääsylipulla on myös pelin jälkeen ilmainen sisäänpääsy yökerho Poroon.