KOOVEE matkustaa tänään Heinolaan kohtaamaan Peliitat

Keskiviikkona Turusta jatkoaikavoiton hakenut KOOVEE kohtaa viikon toisessa ottelussaan Heinolan Peliitat vieraskentällä. Sarjassa toiseksi viimeisenä majaileva Peliitat lähtee myös voittajana otteluun, sillä se aiheutti keskiviikkona pienen yllätyksen kaatamalla kovan Ketterän ja vieläpä Imatralla. Tällä voitollaan Peliitat hiukan pesi kasvojaan Tamperella kokemansa 7-1-tappion jälkeen. Joukkueet kohtaavat toisensa nyt jo kolmannen kerran runkosarjassa. KOOVEE voitti ensimmäisen kohtaaminen Heinolassa luvuin 4-5.

Peliittojen paras pistemies on edelleen puolustaja Aapo Ahola 3+5 tehoilla. Lisäksi kannattaa huomioida Pelicans-lainapelaaja Samuel Salonen, jolla on tehot 3+3 ainoastaan seitsemään pelattuun peliin. Maalissa on Jasper Patrikainen pelannut useimmiten ja ollutkin erittäin vakuuttava.

KOOVEE kävi hakemassa kaksi pistettä Turusta, eikä kaukana ollut täydet kolmekaan pistettä. Anton Ollikainen oli KOOVEE:n sankari kahdella maalillaan, joista toinen tuli rangaistuslaukauksesta jatkoajalla, ollen siis myös voittomaali.

KOOVEE:n kultaista kypärää kantaa Otto Mäkinen, jolle pisteitä on kertynyt 2+14. Miika Heikkilällä puolestaan on kasassa eniten tehtyjä maaleja (7) ja maininnan arvoiset tehot löytyvät myös nuorelta Roby Järventieltä, joka yhdeksään otteluun on saalistanut 5+3 -tehot. Maalissa Eetu Mäkiniemi on ollut loistava. Hänellä on koko Mestiksen paras voittoprosentti pelaamistaan otteluista, peräti 85%.

Ottelua pystyy helposti seuraamaan Ruutu Urheilun kautta. Samalla Tampereen KOOVEE lähettää kannustukset Huuhkajille, jotka tekevät tänään suomalaista jalkapallohistoriaa!