KOOVEE matkustaa Turkuun ja kohtaa vahvistuneen TUTO:n

Mestiksen avauskierroksella toisensa kohdanneet KOOVEE ja TUTO mittaavat paremmuuttaan tänään Turussa. Hakametsässä KOOVEE oli maalin verran parempi lukemin 4-3, mutta tuon jälkeen varsinkin turkulaiset ovat vahvistuneet merkittävästi.

TUTO hankki myös NHL-lainapelaajan, kun heidän oma kasvattinsa Tarmo Reunanen liittyi joukkueeseen tällä viikolla. New York Rangersin sopimuspelaaja pelasi viime kaudella lainalla Lukossa, mutta halusi nyt tulla auttamaan kasvattiseuraansa. Tapparasta saapuivat nuoret Lassi Vanhatalo sekä Petteri Puhakka. Vanhatalo on jo kahden kauden ajan Mestistä pelannut ja osoittanut olevansa todella tehokas hyökkäyssuunnan pelaaja. Isokokoinen ja röyhkeä hyökkääjä on vaarallinen aina ollessaan jäällä, joten KOOVEEn puolustus saa tänään olla tarkkana. Puhakka puolestaan on pieni ja taitava taskuraketti, joka pelaa nyt ensimmäistä kauttaan miesten sarjoissa. Kolme edellistä kautta hän on iskenyt kovat tehot Kärppien junioreissa ja hakee nyt Mestiksestä vauhtia napatakseen paikan Tapparan liigajoukkueesta.

TUTO pelasi eilen Forssassa, josta se nappasi vierasvoiton 2-5 lukemin ja samalla kauden avausvoittonsa. Sekä Vanhatalo että Puhakka iskivät maalin mieheen, muut maalit merkittiin Jonne Jantuselle sekä Aleksi Poikelalle (kaksi maalia).

KOOVEE lähtee Turkuun tappio allaan, sillä heikko avauserä torstaina Hakametsässä K-Espoota vastaan koitui kohtalokkaaksi ja tappio tuli lopulta 3-6 lukemin. Torstaina peli kuitenkin parani loppua kohden, joten eiköhän KOOVEE ole valmiina haastamaan turkulaiset isäntänsä tänään. KOOVEEn maalit torstaina iski Niko Lahtinen kahdesti ja Elias Elomaa kerran.

Myös KOOVEE vahvisti rivejään, kun huipputaitava puolustaja Matias Haaranen liittyi vahvuuteen. Haaranen tuo varsinkin kiekollista osaamista sekä lisämahdollisuuksia ylivoimapeliin.

Haarasen tuuletukset tulivat tutuksi toissa kaudella LeKi-paidassa.

TUTO – KOOVEE alkaa tänään klo 17.00 Turun Marli Areenalla Kupittaalla. Ruutu palvelun kautta nähtävissä livenä tuttuun tapaan.