KOOVEE niukkaan 0-1 vierasvoittoon FPS:ta

FPS – KOOVEE 0-1 (0-0, 0-0, 0-1)

KOOVEEn vierasmatka Forssaan tuotti täyden pistepotin, tällä kertaa siihen riitti ainoastaan yksi tehty maali. Voitollaan KOOVEE varmisteli paikkaansa A-lohkon toisena ja koko Mestiksen sarjataulukon neljäntenä. FPS puolestaan jatkaa vielä sarjan viimeisenä.

Tasaisessa ottelussa oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta viimeistelyssä ei tällä kertaa ollut kummallakaan terävyyttä tarpeeksi. FPS on todella yritteliäs ja sitkeä joukkue, jonka kanssa KOOVEE on ollut kauden aikaisemmissakin kohtaamissa tiukilla. Forssalaisten kova yrittäminen ei kuitenkaan tänään tuonut heille pistettäkään.

Jännittävässä ottelussa tilanteita siunaantui molemmille maaleille ja maalivahdit pääsivät esittämään parastaan. Ville Kolppanen KOOVEEn maalilla joutui nollapelinsä eteen venymään 30 laukauksen eteen. FPS:n maalilla Petrus Lintunen teki lähes kaikkensa ja nappasi kiekon kiinni 31 kertaa.

Ottelun ainoa maali nähtiin vasta päätöserässä, kun Olli-Petteri Viinikainen iski erän puolessavälissä kiekon maaliin. Syöttäjiksi merkittiin Liam Finlay sekä Matias Haaranen.

KOOVEEn pelit jatkuvat tiistaina Hakametsässä, K-Espoo saapuu tuolloin vierailulle.