KOOVEE palasi voittokantaan kaatamalla SaPKon Hakametsässä

KOOVEE – sapko   5 – 3 (1-0, 2-1, 2-2)

Vierailija SaPKo saapui otteluun kovalla temmolla ja asenteella. Se pystyi omalla vahvalla liikkeellään paineistamaan KOOVEEn pysymään suurimman osan erästä omalla alueellaan. KOOVEE kuitenkin onnistui maalinteossa, kun tuulennopea Juho Jokiharju haistoi vieraiden pakki-pakki syötön ja katkaisi sen päästen läpiajoon. Upea ja tarkka laukaus takaylänurkkaan oli tekemätön paikka maalivahti Roope Urpolahdelle.

Toiseen erään KOOVEEkin sai liikkeensä parantumaan ja erä oli ensimmäistä tasaisempi. Silti SaPKo sai tuplaten enemmän laukauksia aikaiseksi, mutta KOOVEEn tiivis puolustus ja Kristian Tammisen loistotorjunnat pitivät isännät johtoasemassa. Erän alussa KOOVEE siirtyi 2-0 johtoon, kun Jokiharju ohjasi Jesper-Juhani Ilvessuon siniviivalaukauksen maaliin. SaPKon Joonas Savolainen loukkasi itsensä pahoin saatuan iskun leukaansa. Savolainen talutettiin jäältä pois melko huonon näköisenä. Tilanteesta ei tuomittu rangaistusta. SaPKO pääsi kaventamaan ylivoimalla tilanteeksi 2-1, mutta Eero Savilahti iski kauden avausmaalinsa ja toiselle tauolle siirryttiin KOOVEEn 3-1 johdossa.

Päätöserän alukupuoliskolla KOOVEE siirtyi jo 4-1 johtoon, kun Miika Heikkilä iski kauden 11. maalinsa. SaPKo ei kuitenkaan luovuttanut, vaan painoi kovasti päälle. Se pääsikin maalin päähän ja haki tasoitusta lopussa ilman maalivahtia, mutta lopulta se oli KOOVEE, joka iski ottelun viimeisen maalin. Jere Helenius pääsi Janne Seppäsen syötöstä viimeistelemään loppulukemiksi 5-3.

Hyvätasoista ottelua varjosti tuomariston hiukan epäonnistunut ilta. SaPKon päävalmentaja Pasi Räsänen kävi ottelun jälkeen syystäkin aika kovilla kierroksilla, mutta lopputulokseenhan se ei kuitenkaan vaikuttanut.

Ottelun jälkeen odotti pelaajia ADT:n henkilökunta, joka nappasi molemmista joukkueista kaksi pelaajaa dopingtesteihin.

KOOVEE jatkaa pelejään ensi viikolla kahdella kotiottelulla. Keskiviikona vastujaksi saapuu K-Vantaa ja lauantaina KOOVEEn 90-vuotisjuhlaottelussa kohdataan TUTO.

Tervetuloa kannustamaan KOOVEEn voittoputkelle jatkoa!