KOOVEE palasi voittokantaan – Sillanpää ratkaisi voittomaalikilpailussa

KOOVEE – Hermes 2-1 (1-1, 0-0, 0-0, 0-0, 1-0)

KOOVEE oli saanut kokoonpanoonsa takaisin liigassa piipahtaneet Janne Seppäsen, Santeri Sillanpään, Jakub Kosin sekä Joona Korhosen. Tomi Iso-Mustajärvi ja Jeremi Wehmas vielä Ilvekseen kuitenkin jäivät.

Vauhdikkaassa avauserässä ei kovinkaan hienoja kuvioita nähty, mutta melkoisen kovia taklauksia kuitenkin. Yksi aika rumakin taklaus nähtiin, kun Hermeksen Nikita Mateiko taklasi Eppu Varjamoa päähän. Varjamo oli loppuerän sivussa, mutta palasi toiseen erään jo mukaan.

Eppu Varjamo selvisi kovasta taklauksesta säikähdyksellä.

Maalejakin nähtiin erässä kaksin kappalein, yksi ylivoimaosuma molemmilta joukkueilta. Maalinteon aloitti Hermes, kun Heikki Harju pääsi laukomaan maskin takaa vieraat johtoon. KOOVEE sai oman tilaisuutensa Mateikon jäähyn aikana. Asialla oli liigakaukaoista palannut Sillanpää, joka laukoi suoraan Janne Seppäsen upeasti piiloitetusta syötöstä kiekon etukulmasta sisään.

Toisessa erässä KOOVEE sai hyvin pelistä otteen ja saikin luotua mukavasti tekopaikkoja, mutta viimeistelyssä ei kuitenkaan tulosta syntynyt. Sen verran KOOVEEn painostus oli vahvaa, että Hermes otti aikalisänsä jo erän alkupuolella. Rnngaistuksia nähtiin erässä peräti viisi kappaletta, mutta yhtään maalia ei erässä kuitenkaan nähty. Erän loppupuoliskolla ote kääntyi hiukan vieraille, mutta Verneri Virtanen maalillaan oli jälleen loistava.

Verneri Virtanen torjui jälleen upeasti.

Myös kolmas erä oli KOOVEEn hallintaa, vaikkakin Hermeksellä oli omat vaaralliset paikkansa. Kotijoukkue janosi voittoa enemmän oli hyvinkin nälkäinen hyökkäyspäässä, mutta Ilves-kasvatti Rasmus Korhonen sai huipputorjunnoillaan vietyä ottelun jatkoajalle. Jatkoajalla KOOVEE pääsi ylivoimallakin kokeilemaan maalintekoa, mutta maaliviivan paremmalle puolelle ei kiekkoa kuitenkaan saatu.

Voittomaalikilpailussa nähtiin peräti 16 suoritusta,kun voittajaa ei meinannut löytyä. Lopulta sankariksi nousi Sillanpää, joka KOOVEEn kahdeksantena laukojana ratkaisi ottelun. Näin KOOVEE katkaisi kuuden ottelun mittaiseksi kasvaneen tappioputkensa. Ensi viikollakin joukkueella on kolme ottelua,mutta niistä ainoastaan yksi pelataan Hakametsässä. Keskiviikkona vieraaksi saapuu KeuPa HT ja vierasreissut suuntautuvat perjantaina Forssaan ja sunnuntaina Iisalmelle.

1. erä
#5 Kalle Hällfors 2 min kampitus04:33
 05:12#52 Heikki Harju (12) 0-1 YV
#8 Juuso Ketola (18) , #27 Arttu Lausniemi (11)
 15:44#92 Nikita Mateiko 2 min pään tai niskan alueelle kohdistuva taklaus (#12 Wiljami Myllylä)
 15:44#92 Nikita Mateiko 10 min pään tai niskan alueelle kohdistuva taklaus – käytösrangaistus
#72 Santeri Sillanpää (7) 1-1 YV
#24 Janne Seppänen (13) , #36 Verneri Metsänen (6)