KOOVEE Peliittojen vieraaksi

Eilen jatkoaikatappion niukasti kärsinyt KOOVEE matkustaa tänään Heinolaan Peliittojen vieraaksi. Myös Peliitat hävisi eilisen avausottelunsa Imatralla eli molemmat joukkueet hakevat avausvoittoaan.

KOOVEEhan esitti todella hienon nousun eilisessä ottelussa tehden kolme maalia kahdessa minuutissa ilman maalivahtia. Muutoinkin KOOVEEn esitys oli erittäin pirteä, maalinteon viimeistelyn ollessa kompastuskivi voiton saamiseen. Päävalmentaja Juha Pajuoja oli joukkueensa esitykseen tyytyväinen ja lähtee hyvillä mielin pistejahtiin Heinolaan.

KOOVEE lähtee otteluun lähes samalla kokoonpanolla kuin eilenkin. Ilves kutsui Eero Savilahden takaisin kokoonpanoonsa, joten Miika Rissanen pääsee nyt pelaavaan kokoonpanoon. Kokoonpanot  näet kätevästi täältä: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/gamerosters/index.php?gameid=3537&season=

KOOVEEsta kannattaa seurata eilen 2+1 tehot iskenyttä, sekä muutoinkin terhakkaasti pelannutta, Ville Salorantaa. Myös Alex Hukki väläytteli ajoittain ja on vain ajan kysymys milloin tehoja alkaa löytymään. Peliitoista katseet kannattaa kääntää kohti Jonne Jantusta sekä Niko Tuhkasta.

Ottelu on kätevästi seurattavissa Elisa Viihde Sport -kanavien kautta https://tampereenkoovee.fi/uutiset/katso-kooveen-vieraspelit-katevasti-kotisohvalta/

Seuraava kotiottelu on tulevana perjantaina 5.10. klo 18.30 Hakametsässä ja vastaan luistelee Jokipojat Joensuusta. Tervetuloa viihtymään!