KOOVEE rakentaa menestyvää joukkuetta – 4 ensimmäistä jatkosopimusta nyt julki

“Ensi kauden joukkueen rakentaminen on hyvällä mallilla ja jo nyt voidaan sanoa että joukkueemme on todella kilpailukykyinen tulevalla kaudella. Sopimuksia on tällä hetkellä 20 tehtynä ja julkaisemme lisää sopimuksia lähiaikoina”, kertoi joukkueen GM Pekka Hemmilä.

VILI-JESPER KOIVULA

“Vilpertti” on 26-vuotias vasen laitahyökkääjä, joka omaa armotttoman tarkan laukauksen. Palasi viime kaudeksi KOOVEEseen Ruotsista. Alkukausi oli vielä vaisuhko johtuen vaativista opinnoista, mutta kevättä kohti löytyi vanha tuttu maalivahtien kauhu jälleen. Runkosarjassa 28 ottelussa 9+6 tehopistettä, mutta karsintasarjassa yhdeksään otteluun peräti 8+5 tehot!

Kaudella 18-19 paukutti KOOVEEn riveissä hurjat 24+16 tehot. On läpikäynyt tamperelaisen juniorikoulun edustaen kaikkia kolmea seuraa. Juniorivuosina pelasi kolmen kauden ajan Yhdysvalloissa opiskeluiden lomassa. Sympaattinen ja aina hyväntuulinen veijari, joka muuttuu kaukaloon astuessa maaleja janoavaksi saalistajaksi.

 

Ville Nieminen

“Ändi” on 25-vuotias vasen laitahyökkääjä, jolta viime kausi jäi lähes kokonaan pelaamatta vammojen vuoksi. Tämä ikitaistelija on saanut nyt kroppansa siihen kuntoon, että pystyy täysipainoisesti auttamaan KOOVEEta kohti Mestiksen kärkisijoja. Todella ärhäkkä työmyyrä, joka taklauksillaan ja aggressiivisella pelityylillään saa usein vastustajat pois tolaltaan.

Ändillä myös takanaan juniorivuodet niin Ilveksessä kuin KOOVEEssakin. Piipahti Peliitoissa sekä TUTO:ssa ennen KOOVEEseen paluuta. Johtajaluonne niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin.

 

Santeri Sillanpää

“Silli” on myös 25-vuotias hyökkääjä, jolta luonnistuu niin laidalla kuin keskelläkin pelaaminen. Hänenkin kauttaa haittasi loukkaantuminen, mutta pelikunnossa ollessaan oli erittäin isossa roolissa. Hyvät esitykset poikivat Sillille myös yhden liigaottelun Ilveksen paidassa sekä kaksi Sportin riveissä. Tuulennopea joukkuepelaaja vailla vertaa, jolle tämä kausi on jo neljäs KOOVEEssa. Väliin mahtuu yksi SaPKo:ssa vietetty kausi.

Turkulaisen kiekkokoulun TUTO:ssa ja TPS:ssä läpikäynyt Silli on vahvasti tamperelaistumassa, vaikka puheesta sitä ei kylläkään huomaa. TPS:n riveissä hän oli voittamassa U20 SM-kultaa. Silli on erittäin pidetty henkilö joukkueen sisällä ja hänen sympaattisuus ja energisyys saa kaikki aina hyvälle tuulelle.

 

Verneri  Virtanen

“Virru” on 22-vuotias maalivahti, joka nousi viime kaudella selkeäksi ykköstorjujaksi. Alkukausi meni katsellessa muiden veskareiden pelaamista, mutta ensimmäisestä pelatusta ottelustaan otti paikkansa.  Piti monesti joukkuetta pystyssä vaikeina hetkinä ja antoi joukkueelle mahdollisuuden kamppailla pisteistä. Torjuntaprosentti huikea 92,68%!

Ilveksen ja KOOVEEn junioreissa kehittynyt loistavaksi torjujaksi, yksi kausi hänelläkin vierähti Yhdysvalloissa juniorivuosina. Kaukalon ulkopuolella todella rauhallinen ja hiljainen kaveri, mutta tolppien väliin päästessään suojelee leijonan lailla omaa maaliaan.

 

Lisää jatkosopimuksia tulossa aivan lähipäivinä. Lisäksi aika mukavia uusia kasvoja sekä herkullisia paluumuuttajia. Muista pitää KOOVEEn somekanavat seurannassa!

KOOVEE TULEE KOVEMPANA KUIN KOSKAAN!