KOOVEE saa vieraakseen Heinolan Peliitat

Tamperelaista jääkiekkoyleisöä hemmoitellaan tänään Suomen viihdyttävimmällä lätkällä, kun KOOVEE kohtaa Mestiksen ottelussa Peliitat. Maaottelutauon vuoksi ei Tampereella juurikaan muita pelejä tällä viikolla pelata, joten Hakametsään kannattaa tänään suunnata sankoin joukoin.

KOOVEE on tällä hetkellä sarjataulukossa viidentenä, mutta edellä olevat joukkueet ovat ainoastaan pisteen päässä. Tasaisesta sarjasta kertoo sekin, että seitsemän kärkijoukkuetta ovar ainoastaan neljän pisteen sisällä. Peliitat puolestaan on aloittanut hiukan vaisummin ja löytyy nyt sijalta 11. Mutta kuten niin monta kertaa on huomattu, ei sarjasijoituksien perusteella pelien pisteitä jaeta, vaan työ on tehtävä kaukalossa.

KOOVEE pyrkii jälleen kotikaukalossaan luistelemaan voimakkaasti ja pitämään ottelun ohjat itsellään. Hyökkäyspelaaminen on toiminut mallikkaasti koko alkukauden, joten sen onnistumiseen luotetaan nytkin. Puolustuspelaaminen on aavistuksen verran ailahdellut, mutta valmennuskaksikko Miikka Kuusela – Juha Selin ovat varmasti saaneet tuotua riittävänlaista tylyyttä ja asennetta oman maalin varjeluun.

Peliittojen alkukausi on ollut nihkeä, eikä voittoja ole tullut ennakoituun tahtiin. Tasaviisikoin joukkue ei ole pystynyt riittävästi vastaamaan vastustajien vahvaan pelaamiseen, mutta erikoistilanteissa Peliitat ovat olleet Mestiksen kärkitasoa. Ylivoima on sujunut mallikkaasti ja varsinkin alivoimapelaaminen on ollut tehokasta. Peliittojen tehokkain pelaaja on ollut puolustaja Aapo Ahola, joka on vaarallinen varsinkin ylivoimatilanteissa. Keravalta lähtöisin oleva puolustaja laukoo paljon ja hänelle ei noita laukaisupaikkoja kannata kovin montaa pelissä antaa.

Tänäänkin otteluun kannattaa saapua hyvissä ajoin, sillä D-kulmauksessa kuullaan molempien joukkueiden valmentajien ennakkokuulumiset klo 18.00.

Tervetuloa kannustamaan KOOVEE kotivoittoon!