KOOVEE saa vieraita Heinolasta

Tänään naistenpäivänä huomiot kohdistuvat totta kai naisiin, mutta iltaa kohti mentäessä on syytä kääntää katseet myös jääkiekon puoleen. Mestiksessä runkosarja lähenee loppuaan ja joukkueet hakevat lopullisia sijoituksiaan ennen pudotus- ja karsintapelien alkamista.

Illan vierailija Peliitat on lähes varmasti joutumassa karsintoihin. He ovat 11 pistettä Hokkia perässä ja jaossa on enää 12 pistettä. Lähinnä heinolalaiset käyvät kamppailua FPS:n kanssa siitä, tuleeko karsinnoissa vastaan Suomi-sarjan voittaja vai toiseksi tullut joukkue. HK Zemgale on tosin sarjan viimeisenä, mutta he eivät sääntöjen mukaan karsintoihin joudu.

Peliitat saapuu Hakametsään kuuden tappion putkessa, edellinen voitto on KeuPa HT:sta lähes kuukauden takaa. Viime viikolla Peliitat pelasivat kaksi tappio-ottelua, kun KeuPa haki pisteet Heinolasta ja K-Vantaa oli puolestaan kotonaan vahvempi.

Vierailijoiden tehokkaimmat pelaajat ovat läpimurtokauttaan pelaava Niklas Virtanen (18+13), Konsta Jaakola (5+20) sekä puolustaja Juuso Arola (9+15). Virtanen on tänään poissa kokoonpanosta eli terävin hammas heinolalaisten hyökkäyksestä puuttuu. Torjuntavastuun on pääosin kantanut Tapparan juniorimyllyn läpikäynyt Riku Räihä (88.35%).

KOOVEE on voittanut kaksi kolmesta edellisestä kohtaamisesta. Heinolassa voitot menivät tasan, tänään KOOVEE pyrkii ottamaan Peliitoilta täydet pisteet toistamiseen Hakametsässä.

KOOVEE saa pelaajia takaisin sairastuvalta ja puhkuu peli-intoa napattuaan viime viikon molemmista otteluistaan pisteitä. Jatkoaikavoitto Hermeksestä ja tappio voittolaukauksilla RoKi:lle oli viime viikkoisella rosterilla kiitettävä suoritus.

KOOVEE käy sarjataulukon osalta lähinnä taistelua K-Vantaan kanssa siitä, kumpi saa kotiedun villi kortti-kierrokselle pudotuspeleihin. KOOVEElle on vielä tosin 15 pistettä jaossa, joten edellä olevat Hermes (12 p), KeuPa (9 p) sekä K-Vantaa (5p) on ainakin teoriassa mahdollisuus ohittaa kaikkikin. Takana puolestaan TUTO on 10 ja Hokki 14 pistettä perässä.

Hyökkääjistä on suurin osa palannut kokoopanoon, mikä ainakin keventää kärkipelaajien taakkaa peliminuuttien suhteen. Ehkä suurin muutos näkyy lähes koko kauden yhdessä pelanneen ykkösketjun muutoksessa, mistä Samu Markkula jatkaakin Jesse Pelamon rinnalla ja Santeri Sillanpää hyökkää Okko Kangasniemen ja Santtu Hakasen kanssa.

Muista hyödyntää KOOVEEn 2-in-1 -tarjous eli kaksi lippua yhden hinnalla. Löytyisikö sinun lähipiiristäsi vaikka joku nainen, jolle voisit naistenpäivänä antaa lahjaksi viihdyttävän jääkiekkoelämyksen Hakametsän hallissa? Siihen yhteyteen vielä romanttinen siipibuffa-illallinen Edun Herkkukeitaassa, missä 10€/hlö syötte niin paljon kuin vaan jaksatte!