KOOVEE sopimukseen Santeri Aallon kanssa – tänään jo kokoonpanossa mukana

KOOVEE on tehnyt sopimuksen hyökkääjä Santeri Aallon kanssa. Tässä kuussa 22-vuotta täyttävä Santeri on Tapparan kasvatteja, joka aloitti tämän kauden Mestiksessä SaPKo:n riveissä. Siellä hän ehti pelata 18 ottelua tehoin 5+3, ennen kuin sarja jäi tauolle sekä SaPKo päätti jättää kevätkauden pelaamatta. Santeri pelasi jo viime kaudella kaksi ottelua KOOVEEssa lainalla, niissä ei tehopisteitä kertynyt.

Kauden debyyttinsä tekee myös konkarihyökkääjä Henri Tuominen, joka ei vielä ehtinyt syyskauden viimeisiin otteluihin mukaan. 149 liigaottelua sekä pitkän uran ulkomaillakin tehnyt hyökkääjä oli pelaamatta edelliset kaksi kautta opintojen vuoksi, mutta pystyy jälleen panostamaan myös kiekkoiluun.

Kanadalaispuolustaja Nick Canade pelaa tänään ensimmäisen miesten ottelunsa. Liigaseurojenkin kiikarissa oleva Nick on ehdottomasti seuraamisen arvoinen nuorukainen.

KOOVEE pelaa tänään seuraavassa kokoonpanossa:

Maalissa luotettava Kimmo Rautiainen, luukulla nuori haastaja Verneri Virtanen.

Ykkösketjussa uusi tulokas Santeri Aalto saa laidoilleen tehokaksikon Niko Lahtinen – Santeri Sillanpää.

Kakkosketjua kipparoi Henri Tuominen, jolle laidoille löytyy sekä kokemusta että nuoruutta. Lauri Huhdanpää tuo sitä kokemusta ja Joona Korhonen puolestaan Nuoruutta. Joona on pelannut mainiosti Ilveksen U20-joukkueessa ja on mukana U18-maajoukkueen leirityksessä valmistauen kevään MM-kisoihin.

Kolmosketjun muodostavat nuoret Rasmus Rasinaho – Ville Pelttari – Lassi Korpela.

Neljäntenä ketjuna on vauhtia tuomassa nuorten miesten Eemeli Mäki – Santeri Kananen – Niklas Mattila muodostama kolmikko.

Puolustuksessa ykkösparin muodostavat Jeremi Wehmas sekä rankkarispesialisti Matias Haaranen.

Toisessa parissa nähdään rauhallista kokemusta sekä nuorta innokkuutta, kun Miro Hovinen varmistaa Karri Ahon ylösnousuja.

Kolmannessa parissa nähdään kanadalaisvahvistun Nick Canade, jonka parina luutii kippari Jesper-Juhani Ilvessuo.

Seitsemäntenä pakkina mukana on Olli-Petteri Viinikainen.

 

Ottelu Peliittoja vastaan alkaa klo 18.30. Yleisöä ei valitettavasti saada katsomoihin ottaa, mutta ottelu näkyy suorana Ruutu-palvelun kautta.