KOOVEE tänään Ketterän vieraaksi

KOOVEE hakee tänään jo neljättä perättäistä vierasvoittoa, kun joukkue matkaa Imatralle Ketterän vieraaksi. Mestiksen kestomenestyjä on voittanut molemmat pelaamansa kotiottelut, joten totutun kova isäntä on KOOVEEta odottamassa.

Ketterän käsittelyssä ovat Imatralla antautuneet sekä Kiekko-Pojat että Hermes, joka tosin taipui vasta voittolaukauksissa. Vieraskentiltä Ketterä ei vielä ole pisteitä kerryttänyt, sillä tappiot tulivat niin Jokereiden kuin K-Vantaankin vieraana.

Materiaalin laajudesta kertoo Ketterän kohdalla se, että peräti 16 pelaajaa on päässyt neljässä pelissä tehopisteille. Heistä Ossi-Petteri Jaakola, Miku Ronkainen sekä Jani Taskula ovat keränneet 2+2 tehot. Tolppien välissä kolme peliä on pelannut Santeri Lipiäinen (90.91%) ja reilun ottelun verran ex-KOOVEE Reima-Ville Roos (77.78%).

Viime kaudella Ketterä voitti kolme neljästä keskinäisestä runkosarjaottelusta ja puolivälierissäkin voitot menivät imatralaisille 4-2. Imatralla varsinkin Ketterä on ollut KOOVEElle hankala vastustaja, sillä edellinen runkosarjan vierasvoitto on KOOVEElle irronut lokakuussa 2019.

KOOVEE kärsi keskiviikkona kotitappion Hermekselle ja lähtee tänään ärsyyntyneenä taistelemaan pisteistä. Edellisviikonlopun kaksi hienoa vierasvoittoa tulivat loistavan asenteen ja tiiviin puolustuspelin kautta, joita vaaditaan tänään Imatrallakin.

Janne Seppänen kantaa KOOVEElla kultaista kypärää tehoilla 2+5. Hänelle taustatukea pistetehtailuun ovat antaneet Niko Lahtinen (4+2), Vili Kukkola (3+2) sekä Santtu Hakanen (1+3). Maalivahdeista Patrik Hamrla (88.00%) on kantanut päävastuun pelaten neljä ottelua ja Verneri Virtaselle (91.30%) on toistaiseksi kertynyt yhden vierasvoiton verran vastuuta.

Ottelu alkaa tänään klo 18.30 ja näkyy kotisohville jälleen C More-palvelun kautta. Hakametsässä pelataan jälleen ensi keskiviikkona FPS:ia ja perjantaina RoKi:a vastaan. Hanki näihin peleihin liput kätevästi ennakkoon: https://www.lippu.fi/artist/koovee/