KOOVEE tiedottaa: Lippumyynti ainoastaan ennakkoon verkkomyynnistä

Lippuja ei enää pysty ostamaan hallilta!

KOOVEE haluaa tehdä kaikkensa pitääkseen ottelutapahtumat turvallisina ja suojellakseen sekä pelaajia että katsojia näinä hankalina aikoina.

Siirrymme myymään kaikki ottelulippumme toistaiseksi pelkästään ennakkomyyntinä verkkopalvelustamme. Näin vältymme ylimääräisiltä ihmiskontakteilta lipunmyynnin osalta.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä ottelutapahtumissamme, mutta erityisen tärkeää on saapua otteluihin pelkästään terveenä sekä pitää turvavälit ja huolehtia käsihygieniasta.

Haluamme varmistaa sujuvan ja turvallisen ottelutapahtuman kaikille katsojillemme.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä ottelutapahtumassamme. Painotamme kuitenkin myös erityisesti käsienpesun ja turvavälien tärkeyttä, sillä ne ovat tärkeimmät tavat ehkäistä koronavirustartuntoja. Lue THL:n uusi tiedote osoitteesta https://thl.fi/fi/-/thl-suosittaa-kasvomaskin-kayttoa-toisten-suojaamiseksi-kasienpesu-ja-turvavalit-ovat-tarkeimmat-keinot-ehkaista-koronatartuntoja

Turvaväleistä kannattaa huyolehtia sekä katsomoissa että käytävillä. Jätä yksi tai kaksi penkkiä väliä niin vieressä, kuin ylä-ja alapuolella istuviin katsojiin. Käytävällä sekä kahvio-että wc-jonoissa jätä metri väliä.

Liput siis ainoastaan ennakkoon verkkomyynnistä!

https://www.seat4.me/tapahtumat/koovee