KOOVEE vahvistaa takalinjojaan, Miro Hovinen debytoi jo tänään K-Vantaata vastaan

Tänään KOOVEEn puolustuksessa luutii isokokoinen Miro Hovinen, joka on alkukauden pelannut Unkarissa HK Budapestin riveissä. Viime kausi Hovisella meni Puolassa pelatessa, johon hän siirtyi Pelicansin liigajoukkueen riveistä. Hovinen on tamperelaisille tuttu kaudelta 2012-13, jolloin hän pelasi Ilveksen riveissä. Tuon jälkeen hän edusti LeKiä kaksi kautta.

https://www.eliteprospects.com/player/36919/miro-hovinen

KOOVEE kohtaa tänään uudestaan K-Vantaan, joka oli eilen Tikkurilassa 5-1 luvuin parempi. Tänään KOOVEE saa riveihinsä liigajäiltä palaavan Mikko Pukan lisäksi Miro Hovisen, joka tuo kokoa ja johtajuutta puolustuslinjoille. Maalinsuulle luistelee ensimmäistä kertaa tällä kaudella Tomi Risteli. Myös eilen Mestis-debyyttinsä tehneet Santeri Aalto sekä Saku Salminen jatkavat kokoonpanossa.

KOOVEE putosi eilisen häviön myötä kärjestä kolmannelle sijalle, mutta eroa Ketterään ja IPK:hon on ainoastaan yksi piste. Vantaalaiset puolestaan jatkavat taistelua pääsystä pudotuspeleihin ja ovat kolmen pisteen päässä Hermeksestä, joka tuota kahdeksatta sijaa pitää hallussaan. Lohipaitojen eilisiä sankareita olivat vahvaa tulokaskauttaan pelaava Petteri Villanen, hänen sentterinään pelannut Joonas Niemelä sekä loistavasti torjunut Aleksanteri Heiskanen.

Ottelu alkaa tänään klo 17 ja halliin kannattaa saapua hyvissä ajoin. D-kulmauksessa klo 16.30 valmentajien ennakkohaastattelut, joten tule kuuntelemaan mitä mieltä he ovat niin eilisestä kuin tämänkin päivän ottelusta.

Liputhan kannattaa hankkia ennakkoon https://www.seat4.me/tapahtuma/koovee/koovee-k-vantaa-2019-4