KOOVEE varamiehisenä K-Vantaan vieraaksi

KOOVEEn kolmen ottelun viikko päättyy tänään Vantaalla K-Vantaan vieraana. Eilen voittomaalikilpailussa voiton TUTO Hockeysta ottanut KOOVEE kohtaa pudotuspeliviivan alapuolella olevan vantaalaisryhmän, joka eilen taipui vierastappioon FPS:lle.

K-Vantaan kuntopuntari on melkoisen heikko edellisten kymmenen ottelun seurannalla, peräti yhdeksän tappiota. Viime viikon perjantaina vantaalaiset voittivat TUTO:n kotonaan, mutta seuraavassa pelissä tuli jälleen tappio. Menestymättömyys hiukan yllättää, sillä joukkueella on kyllä laadukas pelaajista ja varsinkin hyökkäysvoimaa pitäisi olla riittävästi.

Vantaalaisten tehot ovat olleet neljän miehen varassa. Erkka Seppälä (5+13), Oliver Kiljunen (11+5), Juuso Perttilä (3+13) sekä Julius Valtonen (2+12) ovat pääosin vastanneet lohipaitojen tehoista. Maalinsuulla vastuun ovat jakaneet melko tasan Samuel Jukuri sekä Waltteri Ignatjew. Puolustukseen K-Vantaa on saanut kaksi liigatason vahvistusta, kun Elias Ulander ja Saku Salmela liittyivät alkuviikosta joukkueeseen.

KOOVEE otti eilen voiton vahvaan vireeseen päässeestä TUTO:sta. Voitto irtosi vasta voittomaalikilpailussa, jossa rankkarispesialisti Matias Haaranen toimi ratkaisijana. Voiton takuumiehenä totuttuun tapaan maalivahti Kimmo Rautiainen loistotorjunnoillaan.

Joukkueen lähellä oleva henkilö on saanut koronatartunnan, mutta on myös ollut loppuviikon poissa joukkueen tapahtumista. Hän on viimeksi keskiviikkona ollut tekemisesessä seitsemän joukkueen jäsenen kanssa. Nämä seitsemän henkilöä ovat siis altistumisen vuoksi toistaiseksi karanteesissa

Ottelu alkaa klo 17.00 ja on nähtävissä Ruutu-palvelun kautta.