KOOVEE VARMISTI SARJAPAIKKANSA NELJÄNNELLÄ VOITOLLA

HOKKI – KOOVEE  2 – 3 (1-1, 1-0, 0-2)

KOOVEE sai ottelussa ensimmäisen maalin tehtyä, kun Julius Valtonen iskee kiekon sisään Vili-Jesper Koivulan sisäteräsyötöstä. Hokki on kuitenkin päättänyt taistella voitosta ja hallitseekin tapahtumia avauserässä. Palkkio tuleekin maalin muodossa pari minuuttia ennen erän loppua. Arttu Leskinen tasoittaa pelin ja nostattaa kotiyleisössö huumaa.

Toinenkin erä on isäntien lievää hallintaa. KOOVEElla on vaikeuksia saada hyökkäyksiään avattua, kun hyökkääjät eivät liiku tarpeeksi eivätkä saa tarjottua syöttölinjoja. Ylivoimalla Hokki siirtyy ensimmäisen kerran johtoon koko ottelusarjassa, kun Heikki Klemetti onnistuu ohittamaan hyvin pelanneen Tomi Ristelin. Tuo jää myös erän ainoaksi maaliksi, joten toiselle tauolle mennään Hokin johdossa.

Päätöserään tulee huomattavasti paremmalla asenteella varustettu KOOVEE eikä Hokki pysty enää pelin hallintaa saamaan käsiinsä. Vajaan viiden minuutin kohdalla Santeri Sillanpää iskee ottelun tasoihin, syöttäjinä Villet Saloranta ja Lehtonen. Hetken jo näyttää, ettäratkaisua siirrytään hakemaan jatkoerästä, mutta vahvan pelin pelannut Valtonen iskee illan toisen osumansa ainoastaan 19 sekuntia ennen loppusummeria. Tuo maali lopulta ratkaisee ottelun voiton ja Mestis-paikan säilymisen KOOVEElla.

Juha Pajuoja oli luonnollisesti onnellinen voitosta, mutta antoi myös paljon kiitosta hyvin pelanneelle Hokille. Kärkipelaajiensa asennetta Juupe kehui, mutta hiukan moitti muiden asennetta ratkaisupeliin. Hokki-käskijä Jukka Niiranen oli hyvin pettynyt lopputulokseen, olisivat mielestään ansainneet parempaa. Hän harmitteli myös joukkueensa vaisua alkua karsintasarjaan, sillä loppua kohti heidän pelinsä parani koko ajan.

KOOVEE pistemiehet sekä torjunnat

Julius Valtonen 2 + 0 = 2

Santeri Sillanpää 1 + 0 = 1

Juuso Walli 0 + 1 = 1

Sami Tamminen 0 + 1 = 1

Vili-Jesper Koivula 0 + 1 =1

Ville Lehtonen 0 + 1 = 1

Erno Hopponen 0 + 1 = 1

Ville Saloranta 0 + 1 = 1

Tomi Risteli 19 torjuntaa, 90,48%

KOOVEEn tämä kausi on näin saatu päätökseen. Ensi syksynä jatketaan jälleen!

Aurinkoista kevättä sekähelteistä kesää teille kaikille!