KOOVEElla edessään kolmen ottelun viikko

Vuoden ensimmäinen viikko ei tuottanut pistettäkään, joten tällä viikolla on syytä napsia pisteitä joka ottelusta. Kotipeli oli ohipeli, mutta Heinolassa KOOVEE pelasi erittäin mallikkaasti, vaikkei siitä palkintoa saanutkaan.

Tiistaina joukkue matkaa Kokkolaan Hermeksen vieraaksi. Hermes on kaksi pistettä KOOVEEta edellä ja viimeisellä suoraan pudotuspelipaikkaan oikeuttavalla sijalla. Myös kokkolalaisten viime viikko oli pisteetön, sillä kotiottelut TUTO:a ja IPK:ta vastaan päättyivät tappioon.

Perjantaina on puolestaan vierailu jälleen Espooseen, jossa sarjakärki K-Espoo isännöi KOOVEEta. Edellinen kohtaaminen juuri joulun alla päättyi espoolaisten isoon voittoon, joten kalavelkoja on siellä makseltavana. K-Espoo voitti viime viikolla kaikki kolme otteluaan, joissa vastustajina olivat Zemgale kahdesti ja KeuPa kerran.

Lauantaina pelataan vihdoin Hakametsässä ja vieraaksi saapuu napapiirin sankarit eli RoKi Rovaniemeltä. Heidän sarjasijoituksensa on tällä hetkellä viides ja eroa KOOVEEseen viisi pistettä. RoKi pelasi viime viikolla kahdesti TUTO:a vastaan kotonaan voittojen mennessä tasan.