KOOVEElla ratkaisun hetket Vantaalla – Kausi jatkuu ainoastaan voitolla

KOOVEE ja K-Vantaa ovat pelanneet kaksi todella jännittävää pudotuspeliä, molempien voittaessa vieraskentällä pelatut ottelut. Jatkaakseen kauttaan sekä taivaltaan pudotuspeleissä, on KOOVEEn tänäänkin pystyttävä vierasvoitto raastamaan Tikkurilan jäähallista.

Eilen KOOVEElla oli mahdollisuus jatkopaikkansa jo varmistaa, mutta aivan parastaan ei joukkue saanut itsestään irti eikä onnetarkaan ollut mukana. Vaikka KOOVEE oli hallitsevampi osapuoli ottelussa, ei viimeistelyssä ollut tarvittavaa terävyyttä. Toki vantaalaisten tiiviillä puolustustamisellakin oli osuutta asiaan. Näiden kahden ottelun perusteella tuskin tänäänkään nähdään mitään maali-iloittelua, joten jokainen tekopaikka pitäisi pystyä hyödyntämään.

K-Vantaa teki eilen molemmat maalinsa erikoistilanteista, joten niiden merkitystä ei voi tänäänkään liikaa korostaa. Avausosumansa vantaalaiset iskivät ylivoimalla, mutta voittomaaliksi jääneen toisen osumansa he tekivät alivoimalla.

KOOVEEn ainokaisen maalin Hakametsässä laukoi Karri Aho, jolle osuma oli uran ensimmäinen pudotuspelimaali. Karrin todella tarkka laukaus oli kaunista katseltavaa ja tästä näet sen uudelleen:

Karri Aho ja jäätävä rannelaukaus

KOOVEE lähtee eilisellä miehistöllä hakemaan voittoa,nyt ei onneksi kukaan ole pudonnut pelaavasta kokoonpanosta pois. Joukkue saa kuudennen kenttäpelaajan vieraskaukaloonkin, kun KOOVEE Kannattajat lähtee Tikkurilan jäähalliin antamaan tukensa taistelevalle joukkueelle.

Illan ottelun voittaja kohtaa puolivälierissä Imatran Ketterän, sarjan alkaessa lauantaina Imatralla. Eilen TUTO Hockey varmisti paikkansa kaatamalla toistamiseen KeuPa HT:n ja turkulaisten kausi jatkuu K-Espoota haastaessa. Mikäli KOOVEE taistelee tiensä jatkoon, on seuraava kotipeli maanantaina klo 18.30.